szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Zenit Hotel Balaton****
 
Régió: Balaton Elfogadóhely
Hely: Vonyarcvashegy
Elfogadóhely: Hotel ****
Telefon: +36 83 900 101
Weboldal: http://www.hotelzenit.hu
E-mail: info@hotelzenit.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
8314 Vonyarcvashegy, Helikon u. 22.

Környezet leírása
A Balaton északi partján, Vonyarcvashegyen, csendes, nyugodt környezetben található a szálloda a hegyoldal tetején, a Balaton-Felvidéki Nemzeti Park szomszédságában az erdő szélén.Programlehetőségek a környéken: golf, koronglövészet, kötött pályás vizisí, balatoni strandok, erdei gyalog- és kerékpártúrák, kastély- és múzeumlátogatás,borkóstolók,lovaglás,balatoni hajózás és vitorlázás, barlangtúra, kalandpark kilátók.

Megközelíthetőség
Autóval Budapest felől a leggyorsabban az M7-es autópályán érhet el hozzánk. Balatonszentgyörgynél térjen le az autópályáról, kövesse a Keszthely irányt. Menjen keresztül Gyenesdiáson, majd a Vonyarcvashegy tábla után az 1. utcán forduljon balra, egyenesen fel a Helikon Taverna épületéig. Ha a Balaton északi partján érkezik: a 71-es főúton Keszthely irányába. Vonyarcvashegy Balatongyörök után következik. A lámpás kereszteződés, majd a temető után a második utcánál kanyarodjon jobbra, majd egyenesen fel.

Részletes leírás
A 36 modern, igényesen berendezett szobával várjuk pihenni vágyó Vendégeinket. Szálláshelyeink mindegyike rendelkezik erkéllyel vagy terasszal, legtöbbjükből csodálatos panoráma nyílik a Balatonra. Családok részére összenyitható szobák valamint VIP lakosztályok kerültek kialakításra.

A 600 m2-es wellness részlegünk igényes ötletességgel teszi tökéletessé a kikapcsolódás, az elvonulás napjait. Többféle szaunánkban szauna-rituálék, jégkamra, gőzfürdő, 15 méteres úszómedence, gyermekmedence várja a pihenni vágyókat. Figyeltünk a részletekre: tágas napozóteraszunkról lenyűgöző a kilátás, a szauna program után napfényes vagy sötétített pihenő közül választhatnak vendégeink. Kozmetikánk és masszőrjeink a hagyományos kezelések mellett a vinoterápia keretében szőlőalapú termékekkel kényeztetik a szépülni, frissülni vágyókat.

A szálloda panorámás étterme több mint 50 éve közkedvelt vendéglátóhely a Balaton Északi-partján, 2011-től országos hírű séf vezetésével.

Nagy hangsúlyt fektetünk a borkultúra széles spektrumú népszerűsítésére, melyhez a 200 éves Festetics borpince tradicionális lehetőségei, gondosan szelektált borok, valamint wellness-részlegünk vinoterápiás kezelései állnak rendelkezésre.