szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Dráva Hotel Thermal Resort****
 
Régió: Dél-Dunántúl Elfogadóhely
Hely: Harkány
Elfogadóhely: Hotel ****
Telefon: 06/72/580-980
Weboldal: http://dravahotel.hu
E-mail: reservation@dravahotel.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
7815 Harkány, Bartók B.u. 1.

Környezet leírása
Köszöntjük Önt a Villányi-hegység lábánál található mediterrán klímájú városkában, az európai hírű gyógyvíz otthonában, Harkányban. Az újonnan felépített négycsillagos szálloda, a Dráva Hotel Thermal Resort a gyógyfürdő közvetlen szomszédságában, csendes, zöld környezetben várja vendégeit. A Dráva-menti vidék történelmi értékekben, néprajzi és kulturális hagyományokban, természeti szépségekben igen gazdag.A Villányi borvidék, a Siklósi Vár, Pécs Európa Kulturális Fővárosa kiváló kikapcsolódást nyújtanak!

Megközelíthetőség
A csendes és nyugodt környezetben fekvő Dráva Hotel Thermal Resort**** jó közlekedési adottságokkal rendelkezik: Budapesttől az M6-os, illetve a 6-os úton megközelítve két és fél órányira, Pécstől mindössze 25 km-re található, s a gyógyfürdő közvetlen szomszédságában helyezkedik el.

Részletes leírás
A Dráva Hotel Themal Resort 88 komfortos, légkondicionált szobával rendelkezik. Harmónia és visszafogott elegancia, otthonos hangulat jellemzi szállodánk szobáinak berendezését. Minden szoba klimatizált, egyedileg szabályozható légkondicionálóval. Színes műholdvevő-TV, internet csatlakozási lehetőség, telefon, mini bár és széf található a szobákban. A fürdőszobákban hajszárító, fürdőköpeny szolgálja a vendégek kényelmét. Két szobánk mozgáskorlátozottak részére alakítottunk ki.

Classic szoba (67 db)

Egy - (20m²) illetve kétágyas (25-29m²) szobák, igény szerint pótágyazhatók. A fürdőszobák káddal vagy zuhanyzóval felszereltek. Igény szerint parkettás vagy szőnyegpadlós szobát biztosítunk vendégeinknek.

Superior szoba (14 db).

A kényelmes, szőnyegpadlós Superior szobáink 40m² alapterületűek. A hálószoba és a nappali rész térelválasztó fallal harmonikusan kapcsolódik egymáshoz. A világos nappaliban kényelmes kanapé található. A szoba pótágyazható +2 főre.

Lakosztály (7 db)

A legfelső szinten elhelyezett lakosztályok alapterülete 52m². Az apartmant két külön helyiség alkotja: a háló és a nappali szoba. Minden lakosztályhoz tágas terasz tartozik, ahol vendégeink egy remek villányi bor társaságában gyönyörködhetnek a mediterrán alkonyi fényekben. Igény esetén szobaszervízt biztosítunk térítés ellenében. A szálloda wellness központjában fedett élménymedence, pezsgőpad, nyakdögönyöző, jacuzzi, élménytorony, napozóterasz, fitneszterem és drinkbár várja a vendégeket. A szaunavilág gazdag választéka- finn és infraszauna, gőzfürdő, sókamra, élményzuhany – is kellemes felüdülést nyújt. Mindez a hagyományos masszázsokkal, kényeztető wellness- és pezsgőfürdőkkel és különféle testkezelésekkel kiegészítve a vendégek maradéktalan kikapcsolódását szolgálja. Az étterem családi és üzleti ünnepségek kedvelt helyszíne. Az igény szerint négy részre elkülöníthető helyiség 200 fő befogadására is alkalmassá tehető. Parti szerviz szolgáltatást külső helyszíneken is biztosítunk.