szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Hullám Villa
 
Régió: Balaton Elfogadóhely
Hely: Balatonmáriafürdő
Elfogadóhely: Panzió
Telefon: +36309338885
Weboldal: http://www.hullamvilla.hu
E-mail: info@hullamvilla.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
8647 Balatonmáriafürdő, Nyárfa u.8.

Környezet leírása
Hullám Villa a Balaton természetközeli szívében. Pihenjen közvetlenül a tóparti nádas mellett, Balatonmáriafürdőn a Hullám Villában! A természet háborítatlan szépsége, a Villa mediterrán hangulata és a családias környezet harmóniája elfeledteti a rohanó világot. Maradjon itt, töltekezzen, pihenjen nálunk! Az itt eltöltött napok után visszatér ereje, teste és lelke újból egyensúlyba kerül. Élvezze nálunk a Balaton közelségét és szépségét!

Megközelíthetőség
Az M7 autópályát a (170 km) lehajtónál haladjon Balatonkeresztúr irányába. A balatonkeresztúri templomnál forduljon balra. Hajtson át a két vasúti átjárón, majd a körforgalomban forduljon a Rákóczi utcába. Utána forduljon be balra a második szűk utcába. Ez a Nyárfa utca, melynek a végén a bal oldalon található a Hullám Villa bejárata.
A balatonmáriafürdői állomás kb. 600m a panziótól.

Részletes leírás
Hullám Villa a Balaton természetközeli szívében.
Kedves mediterrán panzió közvetlenül a tóparti nádas mellett, Balatonmáriafürdő központjának egy csendes mellékutcájában. Itt még a Balatont eredeti állapotában találja, dús növényzettel, vizi madarakkal.

A zsalugáterek mögött megbúvó 11 kényelmes, erkélyes szoba válogatott természetes anyagaival kellemes kikapcsolódást nyújt. Szobáink berendezése belesimul a környezetbe. Magyar kézműves bútorok, kényelmes matracok, natur textilek, pamut ágynemű, minőségi fürdőszoba, LED TV, hűtőszekrény, széf, kábel nélküli internet és igény szerint légkondicionáló szolgálja a kényelmet. A romantikus erkélyen üldögélve megcsodálhatjuk a Balaton természetközeli szépségét.
Gyerekekkel érkezőknek pótágyazható szobát, vagy összenyitható családi szobát kínálunk. A kicsiket etetőszék, gyerekágy, játékok és mesekönyvek várják.
A bőséges büféreggeli biosarokkal, finom biokávé és tea különlegességek a Café on Boardban, kiváló borok a hazai pincészetektől, a 2000m2-es kertben lévő nagy medence, szauna, élményzuhany, strandröplabda pálya, kerékpárok, a csodálatos környezet, közeli teniszpályák, vizisport lehetőségek, hosszú séták és kerékpártúrák mind-mind a gondtalan pihenés biztosítékai.