szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Zengőlak Vendégház
 
Régió: Dél-Dunántúl Elfogadóhely
Hely: Hosszúhetény
Elfogadóhely: Falusi szálláshely
Telefon: 06/72 490 018
Weboldal: http://www.zengolak.hu
E-mail: zengolak@zengolak.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
7694 Hoszzúhetény, Püspökszentlászló 22.

Környezet leírása
Pihenjen vendégházainkban, a Mecsekben a Zengő lábánál, festői környezetben, teljes nyugalomban.

A Zengőlak, az Emmaház és a Vackorház Püspökszentlászlón, a Hosszúhetényhez tartozó mecseki üdülőfaluban található. Mindhárom ház a XVIII. század második felében épült, természetesen azóta többször megújultak. A korhűen felújított vendégházak teljes komfortfokozatúak, teljesen berendezettek és felszereltek.

Megközelíthetőség
Az M6 autópályán érkezve:
Budapest, Szekszárd irányból az autópályát az alagutak után a 173-es kilométernél a véméndi csomópontnál kell elhagyni és jobbra fordulva Pécsvárad felé haladni. Pécsváradnál elérve a 6-os főutat balra, Pécs felé kell fordulni és a kb. 8 km-re lévő hosszúhetényi leágazásig hajtani.

Részletes leírás
Alapterülete kb. 100 m2. A ház Püspökszentlászlóra jellemző védett építészeti kialakítással került felújításra. A Zengőlakban villany, vezetékes ivóvíz és palackos gáz van.

A kemence az étkezőben

A Zengőlak alaprajza

Az épületben két lakószoba (utcai és hátsó), egy légterű étkező - konyha - előtér - közlekedő és két, WC-vel rendelkező, fürdőszoba van. Az utcai szobában 3 ágy és egy kinyitható pótágy, a hátsó szobában szintén 3 ágy és egy pótágy található. Tornác, valamint utcáról nyíló pince