szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Kittyvendégház
 
Régió: Észak-Magyarország Elfogadóhely
Hely: Miskolctapolca
Elfogadóhely: Vendégház
Telefon: 06306272580
Weboldal: http://www.kittyvendeghaz.hu
E-mail: b.denes@chello.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
Miskolc-Tapolca Kiss József u.30.sz.

Környezet leírása
Tapolca a természeti szépségekben bővelkedő Hejő patak völgyében, a Bükk hegység keleti részében helyezkedik el. Félszáz katasztrális holdnyi területen épült ki a 19. sz. végétől. Üdülőterületté válása a 20. század első felének Miskolc közelségében, s egy nagyváros igényeinek megfelelően történt. A kis település sajátosságait az itt feltörő gyógyforrások adják. Ezek nemcsak a növényzetet határozzák meg , hanem egy jellegzetes, páradús levegőt is kialakítottak.

Megközelíthetőség
Autóval: Dél felől a 3-as úton és 2004 december óta az M3-M30-as autópályán is (Eger, Budapest, nyugati országrész felől ez az út jön); keletről (Debrecen) a 35-ös úton Nyékládházáig, aztán a 3-ason; északról a 26-os úton, aztán Miskolcon át.

Részletes leírás
Szálláshelyünk Miskolc-tapolca üdülőövezetében található csendes, nyugodt környezetben. Az Európában egyedülálló barlangfürdő párpercnyi sétával elérhető, Egész évben várjuk kedves vendégeinket, szobafoglalásaikat telefonon, e-mailen vagy akár faxon is leadhatják. Szálláshelyünkön az internet Wi-Fi kapcsolaton keresztül elérhető. Üdülési Csekket is elfogadunk. Vendégeink részére étkezési lehetőség a közelben található. Beszélt nyelvek: szlovák, lengyel, cseh.