szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Best Western Hotel Ginkgo Sas****
 
Régió: Dél-Alföld Elfogadóhely
Hely: Hódmezővásárhely
Elfogadóhely: Hotel ****
Telefon: + 36 62 532 532
Weboldal: http://www.ginkgohotel.hu/
E-mail: info@ginkgohotel.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
6800 Hódmezővásárhely, Zrínyi u. 2.

Környezet leírása
Hódmezővásárhely az ország délkeleti részén, Csongrád megye közepén található. Közúton és vasúton is egyaránt könnyedén megközelíthető. Gazdag kultúrtörténeti emlékek kerültek felszínre a régészeti feltárások során. A várost ma fejlett mezőgazdaság jellemzi, emellett oktatási és művészeti központ is.

Megközelíthetőség
Az Alföld dél-keleti részén, Szegedtől 25 km-re található, a 45-ös és a 47-es számú utak találkozásánál.

Részletes leírás
A Best Western Hotel Ginkgo Sas az első Magyar Örökség Díjas Város, Hódmezővásárhely központjában, a belváros szívében, az elmúlt század elején, eklektikus stílusban épült Fekete Sas Rendezvényház mellett található.

A 90 szobás, 21. századi szálloda konferencia termekkel, lobby bárral, Ginkgo fitness részlegével: infra kabin, szauna, jacuzzi, fitness gépek, eszközök, masszázs; mélygarázzsal és büféreggelivel várja kedves vendégeit. Vendégeink kényelmét szolgálják a lakosztályok, a konyhával felszerelt apartmanok valamint rendelkezésre állnak mozgássérültek részére kialakított szobák is.

Szállodánk 100%-ban akadálymentesített és nem-dohányzó.

A hangulatos, kényelmes, klimatizált, széffel, minibárral, telefonnal, ingyenes ADSL internettel, LCD TV-vel, hajszárítóval felszerelt szobák egész évben kellemes kikapcsolódást biztosítanak a dolgozni vagy pihenni vágyók számára.

A rendezvény helyszínt keresők igényeinek kielégítésére egy 30 fős és egy két részre osztható 90 fős, modern technikai eszközökkel felszerelt konferenciaterem áll rendelkezésre.

Az éttermi szolgáltatásokat a velünk közvetlen összeköttetésben álló Fekete Sas Rendezvényházzal bonyolítjuk.