szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Klastrom Hotel
 
Régió: Nyugat-Dunántúl Elfogadóhely
Hely: Győr
Elfogadóhely: Hotel ***
Telefon: 96/516-910
Weboldal: http://www.klastrom.hu
E-mail: klastrom@klastrom.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
9021 Győr, Zechmeister u.1.

Környezet leírása
Győr nem az az "ötperces" város; romantikus, barokk hangulatú utcáin, hangulatos belvárosában órákon keresztül andaloghat az ember, miközben számtalan látnivalóban gyönyörködhet. A Belvárosban sétálva elegáns paloták, barokk terek, különféle stílusú épületek,szökőkutak szegélyezik utunkat.

Megközelíthetőség
Budapest/Bécs: M1-es ’’Győr-Centrum” lehajtó – 1 sz.főút/Szt. István út – Shell kút utáni lámpa – (balra befordul) Munkácsy utca – körforgalom – Zechmeister utca (Rába part a bal oldalon) –Virágpiac,Hotel Klastrom***
Vasútállomástól egyenesen (Városháza a jobb oldalon) Aradi vértanúk útján a Virágpiacig kb.400m, gyalogosan 5 perc. Buszpályaudvartól a gyalogos aluljárón át a Vasútállomás oldalbejáratáig lehet jutni. Onnan az előző leírás szerint egyszerű a megközelítés.

Részletes leírás
Kastélyszálloda a város szívében
A szálloda ajtaján kilépve rögtön a sétálóutcán találjuk magunkat, és a látnivalók többsége néhány perc alatt gyalogosan megközelíthető. A közelben található a Rába Quelle Gyógy-, Termál- és Élményfürdő is. A szálloda szobáit az egykori szerzetes cellákból alakították ki, különösen ügyelve az eredeti hangulat megőrzésére.
Negyven, fürdőszobával, minibárral, színes TV-vel, telefonnal felszerelt szoba szolgálja a vendégek pihenését, melyek három szárnyban helyezkednek el: a nyugati szárny szobái a Rába-part és a Radó-sziget felé néznek, a többi szobából a belső udvar látható. A 2 – 3 ágyas szobák mindegyike fürdőszobával, tv-vel, telefonnal felszerelt. A legtöbb szobában minibár és internetes csatlakozás is van. Nagyobb szobáink kanapéval, társalgó résszel is rendelkeznek.
80 személyes, egyedi hangulatú étterem áll a vendégek rendelkezésére. A kővel kirakott boltíves pincében található 50 fős söröző kiválóan alkalmas kisebb rendezvények, baráti összejövetelek lebonyolítására.
Az egyedülálló hangulatú belső udvaron 100 személyes terasz található, mely csodálatos helyszín tavasztól késő őszig reggelik illetve egyéb szabadtéri étkezések lebonyolítására. Az udvar közepén található vadgesztenyefa, mely az épület egyik szimbóluma, egyidős az épülettel. Az udvaron megrendezésre kerülő koncertek felejthetetlen élményt nyújtanak vendégeinknek.