szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Kehida Termál Hertelendy Ház****
 
Régió: Balaton Elfogadóhely
Hely: Kehidakustány
Elfogadóhely: Hotel ****
Telefon: 0036-83-534-500
Weboldal: http://kehidatermal.hu/
E-mail: sales@kehidatermal.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
8784 Kehidakustány Kossuth L. út 62.

Környezet leírása
Kehidakustány a Zala völgyében megbúvó bájos kis falu, Hévíztől 9 km-re.

Megközelíthetőség
Kehidakustány kb. 20 km-re található Keszthelytől, és 200 km-re Budapesttől. Az M7 autópályáról Balatonszentgyörgynél letérve a 76-os főúton haladva érhető el. Sopron felől a 84-es főúton Keszthelyig, majd a 76-os főúton Zalaegerszeg irányában. Vonattal Keszthelyig, majd autóbusszal Kehidakustányba.

Részletes leírás
Elegáns, hangulatos szállás az élményfürdő közvetlen szomszédságában.

Távol a fürdő nyüzsgésétől, de még mindig csak pár lépésre: a fürdő bejáratától 150 méterre található, hangulatos Hertelendy Házban*** 24 db klimatizált, kétágyas szobával várjuk kedves vendégeinket. Vendégeink itt is a Termál Hotelben megszokott magas színvonalat élvezhetik, így például minibár, ingyenes internet és szobaszéf is rendelkezésükre áll.

Természetesen a Gyógy- és Élményfürdő, valamint szaunavilág szolgáltatásait a Hertelendy Ház**** minden vendége elérheti a teljes nyitvatartási időben.

Egy tipp, amiért érdemes a Hertelendy Házat választani: ha este bezár a fürdő, a Hertelendy Ház**** vendégei még mindig visszavonulhatnak a ház saját bejáratú wellness részlegébe. Itt a finn szauna mellett a jacuzzi, az infrakabin, a szolárium és a kardio-fitnessz terem berendezései is igénybe vehetők a nap bármely időszakában.

A Ház egyedi megoldású, hangulatos lobbyja, kandallóval – amelyben hűvös őszi estéken begyújtunk – és teázósarokkal, kivételes lehetőséget biztosít baráti, családi vagy akár céges összejövetelek megtartására, életmód táborok, kreatív hétvégék megrendezésére.

A nagyszerű hangulat már garantált, főleg ha borkóstolóval vagy egy rövid kirándulással kombinálják. A környék gyakorlatilag bármilyen programlehetőséget kínál a biciklitúrától kezdve az íjászaton és lovagláson át a hőlégballonozásig.

Az autó biztonságos elhelyezéséhez a Hertelendy Ház**** sorompóval zárt parkolója áll rendelkezésre.