szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Kehida Termál Élményfalu***
 
Régió: Balaton Elfogadóhely
Hely: Kehidakustány
Elfogadóhely: Apartmanházak***
Telefon: 0036-83-534-500
Weboldal: http://kehidatermal.hu/arak#hertelendy-haz
E-mail: sales@kehidatermal.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
8784 Kehidakustány Kossuth Lajos út 62.

Környezet leírása

Megközelíthetőség
Kehidakustány kb. 20 km-re található Keszthelytől, és 200 km-re Budapesttől. Az M7 autópályáról Balatonszentgyörgynél letérve a 76-os főúton haladva érhető el. Sopron felől a 84-es főúton Keszthelyig, majd a 76-os főúton Zalaegerszeg irányában. Vonattal Keszthelyig, majd autóbusszal Kehidakustányba.

Részletes leírás
A Kehida Élményfalu 15 családias hangulatú apartmanházból áll a fürdő közvetlen szomszédságában.

Az Élményfalu 15 kellemes és tágas apartmanháza ideális választás a családdal érkezők számára. Ráadásul a nyugalmat sem kell feláldozni a kényelemért cserébe, hiszen a fürdő bejárata épülettől függően 100, de legfeljebb 200 méterre található.

Az igényesen berendezett házak földszintjén nappali szoba (kihúzható kétszemélyes kanapéval), jól felszerelt konyha, étkező sarok, fürdőszoba, WC, valamint terasz található, az emeleten 2 db kétágyas szoba és fürdőszoba szolgálja a kényelmet.

Az Élményfalu vendégei hasonlóan magas szintű szolgáltatásban részesülnek, mint a Kehida Termál Hotel vendégei – így például a törölközőket és fürdőköpenyeket érkezéskor bekészítve találják a szobában, de a vendégek a sorompóval védett zárt parkolót is ingyenesen igénybe vehetik. Amennyiben pedig előzetesen jelzik, térítés ellenében vendégeink büféreggelit, félpanziós ellátást vagy akár teljes panziót is igénybe vehetnek a szálloda Deák éttermében.