szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

SQUADRO Horgászbolt és Webáruház
 
Régió: Dunántúl Elfogadóhely
Hely: Székesfehérvár
Elfogadóhely: Horgászbolt
Telefon: 06-30-9370-265
Weboldal: http://www.squadro.hu
E-mail: squadro@t-online.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Képek

Pontos cím
8000 Székesfehérvár Sarló u.11.

Környezet leírása
Székesfehérváron a Gáz utcából nyíló Sarló utca közepén található a 11-es számú panelház aljában! A Gáz utca felől, Sarló utcába való behajtás után az első fekvőrendőrön való áthajtás után közvetlen forduljon be jobbra a nagy parkolóba! Jobb oldalon megpillantja a Horgászboltot!

Megközelíthetőség
Legkönnyebben megközelíteni a boltot a négysávos Budai útról lehet. Budapest felől érkezve az InterSpar áruház előtt elhaladva, az utána lévő nagy lámpás kereszteződésben forduljon jobbra a Gáz utcába, majd 250 méter megtétele után az első lehetőségnél forduljon jobbra a Sarló utcába, ahol az első fekvőrendőrön való áthajtás után közvetlen forduljon be jobbra a panelházak közötti parkolóba! A parkolóba hajtáskor jobb oldalon megpillantja a Horgászboltot!

Részletes leírás
A horgászboltban megtalálja a horgász eszközök teljes termékskáláját! Bojlis horgászoknak kiemelkedő választékkal állunk rendelkezésére (ágyak, sátrak, rod-pod-ok, botok, székek, fotelek, bojlik, boljli alapanyagok, aromák, adalékanyagok), de az általános úszós, fenekező, pergető horgászok (etetőanyagok, csalik, villantók, etetőkosarak, ólmok, úszók, villantók, twisterek, woblerek, kiegészítők) igényeit is ki tudjuk elégíteni!
Megtalálhat bennünket az interneten a www.squadro.hu címen ahol akár otthonról is megrendelheti az Ön által kiválasztott sporteszközt!

Tartunk területi és napi horgászjegyeket, megújítjuk horgászengedélyét, állami jegyét!
Területi és napi jegyeket a következő vizekre tartunk:
- Fehérvárcsurgói víztározó
- Velencei-tó
- Pátkai víztározó
- Gaja patak
- Palotavárosi tavak (Székesfehérvár)
- Duna (fejér megyei szakasza)
- Sárszentmihályi tavak
- Gyermek Fejér megyei engedély
- Gyermek részleges engedély