szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Koczor Pincészet és Vendégfogadó
 
Régió: Balaton Elfogadóhely
Hely: Balatonfüred
Elfogadóhely: Panzió és Étterem
Telefon: 30 7 431 508
Weboldal: http://www.koczorpince.hu
E-mail: info@koczorpince.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
8230 Balatonfüred, Bocsár dűlő 0118/12

Környezet leírása
Balatonfüred egyik legszebb, legcsendesebb helyén, szőlőskertek ölelésében a Bocsár dűlőben található a Koczor Pincészet és Vendégfogadó.
A pincészet teraszáról a vendégek a Balaton és a Tihanyi-félsziget látványában gyönyörködhetnek. Ideális hely a békére, csendre, a természet közelségére vágyó vendégek számára.

Megközelíthetőség
A Pincészet a 71-es számú főútról közelíthető meg, Balatonfüred, nyugati határában található körforgalomból északi irányba fordulva táblák vezetik a látogatót a Bocsár dűlőbe.

Részletes leírás
A Koczor Pincészet és Vendégfogadó egy igazi családi vállalkozás, amelynek története azokhoz az ősökhöz köthető, akik közel kétszáz éve az első szőlőtőkéket ültették a pécselyi Derékhegyen, Balatonfüredtől alig tíz kilométerre. Mi csak folytatói, és reméljük, kiteljesítői vagyunk az ő munkájuknak, hivatásuknak. Az elmúlt tizenöt évben újabb és újabb ültetvények telepítésével, egyre finomabb borok előállításával igyekeztünk ennek a szép hivatásnak a nevét öregbíteni. 2003-ra felépült a balatonfüredi Bocsár dűlőben pincénk és vendégfogadónk, amely a szőlészkedés és borászkodás mellett helyet és teret kínál mindazon vendégeknek, hosszabban kívánják igénybe venni a pincészet nyújtotta örömöket, szívesen ismerkednek a balatoni borokkal, a helyi ételspecialitásokkal és akik örömmel eltöltenek egy pár napot ennek a csodálatos vidéknek a felfedezésével.

Vendégeinket, borturistáinkat családias, évszázados bútorokkal berendezett hangulatos étterem és vendégszobák várják télen-nyáron.