szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Zánkai Gyermek és Ifjúsági Centrum
 
Régió: Balaton Elfogadóhely
Hely: Zánka
Elfogadóhely: Hotel ***, kemping, ifjúsági szállás
Telefon: 87/568-500
Weboldal: http://www.zanka.hu
E-mail: sales@zanka.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
8251 Zánka, külterület Hrsz: 030/13

Környezet leírása
Az Ifjúsági Centrum mintegy 209 hektáros területen a Balaton-felvidék természeti és történelmi értékekben gazdag festői környezetében fekszik, kedvelt turisztikai célpontok gyűrűjében, mint a Káli-medence, a „Művészetek Völgye”, Tihany, Badacsony. A település a Balatonfüredi kistérségben található, ahol számos látnivaló várja a vendégeket. Zánka egyik nevezetessége a Hegyes-tű, egy vulkanikus bazalthegy maradványa. A kistérségben 4 településén vitorlás kikötõ és 4 borút is található. A kistérségben l

Megközelíthetőség
Az üdülőcentrum autóval és vasúttal is jól megközelíthető helyen fekszik.

Az üdülőcentrum megközelítése:

• közúton a 71-es főúton mind Budapest, mind Keszthely irányából, Balatonakali és Zánka községek között (autóbusz megálló az üdülőcentrum bejárata előtt)

• vasúton Budapest és Tapolca viszonylatban (saját vasútállomás az üdülőcentrum területén, amely a menetrendekben Zánkafürdő néven található meg.)

Részletes leírás
Európa legnagyobb gyermek- és ifjúsági üdülőcentruma egész évben várja csoportos- és egyéni vendégeit a Balaton északi partján. A fiatalok mellett szívesen fogadunk családokat, baráti társaságokat, szervezeteket, vállalati csoportokat, tanfolyamok és rendezvények résztvevőit is.
Az erdős-ligetes környezetben elhelyezkedő ifjúsági centrum a szálláshelyek (*** hoteltől a kempingig) és éttermek változatos kínálatával áll vendégei rendelkezésére.
A Zánkai Gyermek és Ifjúsági Centrum egész területe 100%-ig akadálymentesített, így fogyatékossággal élő embertársaink is igénybe tudják venni szolgáltatásainkat.
A Balaton északi partján Intézményünk strandja rendelkezik egyedül vízbeemelő szerkezettel, melynek segítségével mozgássérült vendégeink is tudják élvezni fürdőzés élményét a „magyar tengerben”. A strandon külön mozgássérültek részére kialakított vizesblokk található.
A természet szerelmeseit túraösvény, erdei tornapálya, a kirándulni vágyókat saját autóbusz-, hajó- és vitorláspark várja.
A Gyermek- és Ifjúsági Centrum mintegy 209 hektáros területen, a „magyar tenger” partján, a Balaton-felvidék természeti és történelmi értékekben gazdag festői környezetében, kedvelt turisztikai célpontok gyűrűjében helyezkedik el.
Az ifjúsági centrum területén stadion, sportcsarnok, kondicionáló terem, szauna, sportpályák, strand, kikötő, számítógépterem, konferenciaterem, színházterem, mozi, különtermek, éttermek, ABC, shop, fodrászat, büfé, pizzéria, disco, erdei tornapályák, kalandpark, haditechnikai park segíti a pihenést, a kikapcsolódást. Őrzött területünkön vízimentő és orvosi ügyelet szolgálja vendégeink biztonságát. A kirándulni vágyókat saját autóbusz és hajópark várja. Térítésmentes szabadidős szolgáltatások:
• strandhasználat • szabadtéri sportpályák használata • könyvtár látogatás • Gyermekalkotások Galériája Kiállítás látogatása • tűzrakóhelyek • szálláshelyeken (üdülőházakban) játék- és sportszer kölcsönzés • májustól-szeptemberig 24 órás orvosi ügyelet • disco (fős