szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Vascsacsi Nyaraló
 
Régió: Dél-Alföld Elfogadóhely
Hely: Orosháza-Gyopárosfürdő
Elfogadóhely: nyaraló
Telefon: 70/3700-205
Weboldal: http://www.vascsacsi.hu
E-mail: info@vascsacsi.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
5900 Orosháza-Gyopárosfürdő Harkály u. 26/a.

Környezet leírása
Gyopárosfürdő az "Alföld Gyöngyeként " is ismert, kiváló gyógyvízzel rendelkező fürdőhely. A természetes alkáli-hidrogénkarbonátos víz különböző mozgásszervi, gyulladásos, reumatikus és ízületi bántalmak, nőgyógyászati panaszok gyógyítására, valamint balesetek, műtétek utáni rehabilitációra alkalmas. A 2004-ben megnyitott Élményfürdő az egész család számára kellemes kikapcsolódást biztosít.

Megközelíthetőség
Személygépkocsival Szeged /(Debrecen) Békéscsaba irányából a 47-es főútról, a Szentes -Orosháza útvonalról, vonattal a Szentes -Orosháza vonal gyopárosfürdői megállójánál leszállva. GPS koordináták: É 46.56830,K: 20.63345

Részletes leírás
A nyaraló egyedi ( szobánkénti) fűtésvezérléssel van ellátva. A nagy nappali szoba a közösségi programok színtere, LCD tévével ( 17 csatorna), mini HIFI-vel, DVD lejátszóval. A nyaralóban 2 fürdőszoba található (2 zuhany, kád, bide,centrifuga. A tágas kertben a legkisebb gyermekek is biztonságban érezhetik magukat, ugyanakkor itt van lehetőség szabadtéri grillezésre, vagy bográcsos főzésre, melyhez minden szükséges felszerelés rendelkezésre áll. A zárt parkolóba akár 5-6 személygépkocsi s kényelmesen elhelyezhető, a közlekedést távirányítású automatikus kapu könnyíti meg. A nyaraló kialakításánál fogva csak egyben kiadó.