szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Hegyi Camping Szilvásvárad
 
Régió: Észak-Magyarország Elfogadóhely
Hely: Szilvásvárad
Elfogadóhely: Camping
Telefon: 36/355-207
Weboldal: http://www.hegyicamping.com
E-mail: hegyi.camping@externet.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
3348 Szilvásvárad, Egri út 36/A

Környezet leírása
A SZILVÁSVÁRADRA látogatók szabadon élvezhetik a csodás környezetet, a friss tiszta levegőt, a nyugalmat, az erdők csendjét, a patakok zúgását. A Bükki Nemzeti Park területén gyalogos sétával, kerékpárral vagy kisvasúttal járható végig a Szalajka-völgy, megtekinthetők a pisztrángos tavak, az egyedülálló szépségű, természetes tufaképződményeken lezúduló Fátyol vízesés, a szabadtéri erdei múzeum, az erdészeti múzeum, a vadaspark. Kijelölt turistautak vezetik el a természetbarátokat az Őserdőhöz, a kilátó

Megközelíthetőség
BUDAPESTRŐL AUTÓVAL AZ M3-AS AUTÓPÁLYÁN A KÁLI LEHAJTÓIG, ONNAN EGER VÁROSÁN KERESZTÜL A 25-ÖS UTON SZILVÁSVÁRADIG. VONATTAL EGERBE,MAJD CSATLAKOZÁSSAL A SZILVÁSVÁRAD-PUTNOK KISVONATTAL. AUTÓBUSZ KÖZVETLEN JKÁRATOKAT INDÍT SZILVÁSVÁRADON KERESZTÜL.

Részletes leírás
9 DB FAHÁZ TALÁLHATÓ A TERÜLETEN. EGYENKÉNT 4 DARAB KÜLÖNÁLLÓ FÜRDŐSZOBÁVAL, WC-VEL ELLÁTOTT KOMFORTOS SZOBA. SZOBÁNKÉNT 2-3-4 ÁGYAS ELHELYEZÉS. ÖSSZESEN 118 FŐ RÉSZÉRE. TOVÁBBÁ A 2.5 HEKTÁR TERÜLETEN 36 KIÉPÍTETT LAKÓKOCSI-LAKÓAUTÓ ÁLLÁS ÉS 300 FŐ RÉSZÉRE SÁTOR FÉRŐHELY A FŰVES TERÜLETEN. 2 NAGY VIZESBLOKK ELKÜLÖNÍTETT NEMENKÉNTI TUSOLÓKKAL, WC-VEL, KONYHÁVAL ÉS CHEMICÁL WC-VEL.