szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Benkő Vendégház
 
Régió: Nyugat-Dunántúl Elfogadóhely
Hely: Kiskutas
Elfogadóhely: Falusi szálláshely
Telefon: +36203605750
Weboldal: http://benkovendeghaz.geszta.hu
E-mail: benkovendeghaz@geszta.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
Kiskutas, Fő u. 61.

Környezet leírása
A Benkő Vendégház Zalaegerszegtől 6 kilométerre Kiskutas községben szeretettel várja vendégeit. Az Őrségtől 25 kilométerre igazi falusi környezetben pihenhetnek, az 1890-ben épült parasztház hűs falai között azok, akik vidéki friss levegőre, madárcsicsergésre vágynak.

Megközelíthetőség
Autóval Budapestről az M7-es autópályán Balatonszentgyörgyig, onnan a 76-főúton Zalaegerszegig,ott Körmend felé, kb. 5 km-re a Nagykutasi leágazónál jobbra és az első falu Kiskutas. Vonattal/autóbusszal Zalaegerszegig, onnan busszal Kiskutasig.

Részletes leírás
A fagerendás parasztházban kettő szoba, konyha teljes felszereléssel és fürdőszoba található, ami kiválóan alkalmas családok fogadására. Mellette a 2001-ben épült kétszintes új vendégház pedig a nyugodt, komfortos pihenést kínálja vendégeinek. Igényesen berendezett kettő személyes fürdőszobás szobák, kettő felszerelt konyha várja a családokat, baráti társaságokat. A vendégházat nagy füvesített udvar, virágos kert veszi körül ahol parkoló, kerti ház, hinta, pingpong asztal, kosárlabda palánk, homokozó, lengőteke található. Az udvaron a fák között udvari kemence és szabadtéri tűzrakó hely áll a vendégek rendelkezésére.A vendégek részére igény szerint étkezést biztosítok, megismertetve velük az igazi zalai ételeket. Az udvaron található kemencében kérésre a vendégekkel közösen házi kenyeret, langallót, pompost, rétest, pecsenyéket, a gyerekeknek mákos gubát süthetünk. Az igazi falusi környezetet ismerhetik meg a gyerekek a vendéglátó udvarában élő állatok simogatásával és etetésével.(nyuszik, csirkék, tyúkok, kakasok, pulykák, bárányok, kutyák, cicák, póni)