szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Hotel Ezüstpart ***
 
Régió: Balaton Elfogadóhely
Hely: Siófok
Elfogadóhely: Hotel ***
Telefon: 06/84/350-236
Weboldal: http://www.ezustpart.com
E-mail: ertekesites@ezustpart.com

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
8600 Siófok, Liszt Ferenc sétány 4.

Környezet leírása
Siófok a Balaton és az ország nyári fővárosa, a legkedveltebb üdülőhely családosoknak és fiataloknak egyaránt. Kellemes sétákat tehetünk a parton, a Rózsakertben, a mólón. Nyüzsgő éjszakai élet jellemzi a várost, bárok, éttermek, disco-k tömkelege várja esténként a szórakozni vágyókat.

Megközelíthetőség
Balatonszéplak Siófok nyugati elővárosa (kertvárosa), jó közlekedési lehetőségekkel a centrum felé (kb. 2 km). Kellemes éttermek, sörözők, disco-k, divat- és ajándéküzletek, teniszpályák, kerékpár-, surf-, és csónakkölcsönzők állnak a pihenni és szórakozni vágyó vendégek rendelkezésére.

Részletes leírás
Hotel Ezüstpart*** Siófok Balatonszéplak felsőn közvetlenül a Balaton partján, zöldövezetben, nyugodt, csendes környezetben helyezkedik el. A háromcsillagos szálloda az aktív pihenést biztosítja vendégei részére A szálloda egyedülálló helyét nem csak a Balatonhoz való közelségének és kedvező fekvésének, hanem a szálloda előtt húzódó 800 m hosszú és 30 m széles parti sétány kínálta egyedülálló környezeti adottságoknak is köszönheti. Szállodánk sokszínű szolgáltatásokkal igyekszik a vendégek igényeit kielégíteni.