szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Amina Test és Lélek Rekreációs Központ
 
Régió: Budapest Elfogadóhely
Hely: Budapest
Elfogadóhely: Jógastúdió, tánc- és mozgásközpont
Telefon: 06 30 594 11 64
Weboldal: http://www.aminajoga.hu
E-mail: rita@aminajoga.hu , barbi@aminajoga.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Képek

Pontos cím
1203 Budapest, Vízisport u. 21/c fsz.23.

Környezet leírása
Az Amina Központ a Mediterrán Lakópark családias, nyugodt és csendes sétálóutcájában található. A közelben található a kerület műjégpályája, uszodája. Tavasztól őszig pedig a Dunaparton nyílik lehetőség kajakozásra, kenuzásra, kerékpározásra.
Az Amina Központ tudatosan kis jóga- és mozgásstúdió. Elvünk az, hogy az egészségre, a rekreációra ügyelünk, ezért minden vendégünkkel egyénileg, személyes odafigyeléssel tudunk törődni.

Megközelíthetőség
Megközelíthető a Soroksári és Helsinki út felől a 66-os, 166-os és 23-as busszal, Csepel illetve Pesterzsébet városközpont felől a 35-ös és a 148-as buszokkal, valamint a 119-es járattal. A HÉV-től és a buszmegállótól kellemes környezetben 10 perc sétával.
Autóval érkezve - táblákat követve - a Gubacsi lakótelepen át a Mediterrán lakóparkban, vagy a jégcsarnok és az uszoda felől érkezve. Javasoljuk, hogy távolabb parkolj le kényelmesen, néhány perc séta és kikapcsolódás és ráhangolódás is jót tesz.

Részletes leírás
Hisszük, hogy felelősek vagyunk önmagunkért. Saját életünk mellett azonban nőként, anyaként felelősséget kell vállalnunk környezetünkért. A környezet védelme és a fenntarthatóság fontos számunkra. Ezt tükrözi filozófiánk és társadalmi felelősségvállalásunk:
Stúdiónk családias, bartáságos, természetközeli helyen várja vendégeit, könnyen megközelíthető a közösségi közlekedéssel és autóval is parkolási lehetőséggel. Lehetőségeinkhez mérten a babakocsik és kerékpárok biztonságos tárolását segítjük.
Foglalkozásaink világos, természetes fényű és kellemes helyiségekben zajlanak. A természetes szellőzést és a friss levegőt részesítjük előnyben.
A helyiségeinkben illóolajos aromaterápiát, gyógynövényeket vagy füstölőket, himalájai sót használunk. Figyelembe vesszük a gyermekek és homeopátiás készítményeket használók igényeit, ezért igény esetén lemondunk az illóolaj-terápiáról.
Stúdiónkban zöld növények is biztosítják a friss oxigén termelését és a kellemes, otthonos környezetet.
A tiszta mosdók mindenki számára rendelkezésre állnak. Takarításuk és fertőtlenítésük naponta több alkalommal történik bio-tisztítószerekkel. Az anyukájukat kísérő gyerekeknek WC-ülőke és bili áll rendelkezésükre.
Szükség esetén szívesen kisegítünk női higiéniai termékekkel, papírzsebkendővel, ragtapasszal és a babád tisztába tételéhez pelenkával, törlőkendővel.
A takarításhoz bio-tisztítószereket használunk, melyek nem terhelik a környezetet és nem károsak az egészségre.
A hulladékot szelektíven gyűjtjük.
Igyekszünk minél kevesebb papírt használni, nem nyomtatunk feleslegesen, hogy ezzel is óvjuk környezetünket. A kellemes hangulathoz hozzájárul egy-egy csésze forró tea, ami a mi ajándékunk. Stúdiónk falai közt lehetőséget biztosítunk vendégeinknek, hogy az általuk készített alkotásokat (fénykép, festmény, kézimunka, kreatív termék) időszaki kiállítás keretén belül díjtalanul bemutassák. Rendszeres időközönként úgynevezett adományos órákat tartunk, hogy bárki számára elérhetővé váljana