szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Tó Wellness Hotel
 
Régió: Észak-Magyarország Elfogadóhely
Hely: Bánk
Elfogadóhely: Wellness Hotel
Telefon: +36-35-342-309
Weboldal: http://www.towellnesshotel.hu
E-mail: info@to-hotel.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
2653 Bánk Petőfi út 73.

Környezet leírása
A Tó Wellness Hotel***+ , a Börzsöny és a Cserhát találkozásánál, a festői Bánki-tó partján fekszik. Szállodánk azok kényelmét szolgálja, akik Budapest közelében keresnek csendes, természetes környezetet kikapcsolódásra.

Megközelíthetőség
A Tó Wellness Hotel Budapesttől 65 km-re az M2-es főúton haladva Váctól mintegy 15 percre, a Rétság utáni körforgalomnál jobbra fordulva, onnan 3 km-t haladva, található.

GPS koordinátáink
47.923115 19.17934

Részletes leírás
A Tó Wellness Hotel***+ Budapesttől 65 km-re a 2/a és a 2-es főúton haladva Váctól mintegy 15 percre, a Börzsöny és a Cserhát találkozásánál, a festői Bánki-tó partján fekszik. Szállodánk azok kényelmét szolgálja, akik Budapest közelében keresnek csendes, természetes környezetet kikapcsolódásra. A légkondicionált hotel 58 szobájával, 4 rendezvénytermével, gasztronómiai és wellness szolgáltatásaival a pihenés oázisaként várja vendégeit.

Szállodánk 58 légkondicionált szobával rendelkezik, melyek közül 5 családi és 4 Deluxe szoba. Szobáink, melyek csodálatos kilátást nyújtanak a Bánki-tóra, a mozgáskorlátozott vendégeink kényelmét is szolgálják. Szállodai szobáink mindegyike nem-dohányzó, légkondicionálással, televízióval, telefonnal és minibárral rendelkezik. Fürdőszobáink káddal/zuhanyzóval és hajszárítóval felszereltek.

A gasztronómiai élvezetekről a szálloda étterme, kávézója és borozója gondoskodik, ahol a magyar specialitások mellett, a nemzetközi konyha ízeivel ismerkedhetnek meg az ínyencek. Gyermek, vegetáriánus és reform ételsorok is színesítik kínálatunkat. Éttermünk teraszáról vendégeink a Bánki tó csodálatos panorámájában gyönyörködhetnek. Kerti pavilonunk hangulatos helyszíne esküvői szertartásoknak, grill partyknak. Vinotékánk és borbárunk a legkiválóbb hazai termelők borait sorakoztatja fel.

Dixy, Jazz és Swing különtermeink kiválóan alkalmasak konferenciák, tréningek, jubileumok, üzleti tárgyalások, sajtótájékoztatók, fogadások, esküvők, zenés, táncos és egyéb rendezvények lebonyolítására 5-80 főig. Rendezvénytermeink légkondicionáltak, természetes fénnyel ellátottak, és a szükséges technikai eszközökkel (flipchart, írásvetítő, vászon, hangosítás, projector) felszereltek.