szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Szent Orbán Erdei Wellness Hotel
 
Régió: Észak-Magyarország Elfogadóhely
Hely: Nagyírtáspuszta
Elfogadóhely: Hotel **** és Étterem
Telefon: 06/27/378034
Weboldal: http://www.szentorban.hu
E-mail: szentorban@szentorban.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
2634 Nagybörzsöny 0208/56 hrsz

Környezet leírása
Szent Orbán Erdei Wellness Hotel,amely Európában egyedülálló**** farönk szálloda. A Duna-Ipoly Nemzeti Park méltán híres természeti szépségeiről és a gazdag élővilágáról.A felsorolhatatlan számú látnivaló közül kiemelkedik a Dunakanyar és a Börzsöny érintetlen hegylánca által kínált panoráma, amely versenyre kel bármely kedvelt üdülőterület nevezetes látképével.A park területén található változatos élővilágnak köszönhetően igen gazdag a terület vadvilága, amely nem kevés ritka és védett fajt foglal magában.

Megközelíthetőség
GPS koordináták: N47.899450°, E18.882413°,
Budapesttől 70 km-re közel 1 órányi autóútra. Budapest M3-as kivezető szakasz- Hont, Vác irányába a 2/A útra térni-. Szob és Vác észak leágazódásánál letérni a 12. útra, Verőcét, majd Kismarost elhagyva le kell kanyarodni Kóspallag-Nagyírtáspuszta irányába, innen hegyek között kanyargó úton még 17 km az Erdei Hotelünk.

Részletes leírás
Azon vendégek számára kínáljuk magas szintű szolgáltatásainkat, akik a természet szépségeinek élvezete mellett gondtalanul és aktívan szeretnék kipihenni a mindennapok fáradalmait.
Vendégeinket két stílussal, kétféle hangulatot árasztó szállodaépülettel várjuk.
A különleges megjelenésű és illatú farönk hotelben vagy a légkondicionált kőépületszárnyunkban.

A hotelig vezető erdei műút a táj szépségével lenyűgözi, és szerpentinjeivel kellemesen kitikkasztja a bringázókat, túrázókat, akik ezután igény szerint felfrissíthetik magukat szállodánk éttermében, és kellemesen ellazulhatnak a Patakpart wellness részlegünkben, illetve szakképzett masszőreink keze által.

Szállodánk ugyanakkor ideális helyszín tréningek, konferenciák, outdoor programok megtartásához és csapatépítő programok szervezésében is nagy jártassággal rendelkezünk. Szállodánk 2009-ben megnyerte a 4 és 5****-os szállodák kategóriájában az év legjobb tréninghelyszínét megillető „Aranycsillag díjat”.
Programlehetőségeink között, a szálloda által nyújtott extra szolgáltatásokon túl, szerepelnek alvállalkozóink segítségével szervezett és lebonyolított kalandtúrák, paintball, szarvasgomba vadászat, valamint különböző zenei- és szórakoztató szolgáltatások.