szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Kastély Apartman
 
Régió: Észak-Magyarország Elfogadóhely
Hely: Miskolctapolca
Elfogadóhely: Apartman
Telefon: 00-36-20-9-770-470
Weboldal: http://www.kastelyapartman.hu
E-mail: kastely@chello.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
3519 Miskolc Miskolctapolcai ut 21.

Környezet leírása
Miskolc-Tapolca a természeti szépségekben bővelkedő Hejő patak völgyében, a Bükk hegység keleti részében helyezkedik el. Félszáz katasztrális holdnyi területen épült ki a 19. sz. végétől. Üdülőterületté válása a 20. század első felének Miskolc közelségében, s egy nagyváros igényeinek megfelelően történt. A kis település sajátosságait az itt feltörő gyógyforrások adják. Ezek nemcsak a növényzetet határozzák meg , hanem egy jellegzetes, páradús levegőt is kialakítottak.

Megközelíthetőség
Megközelíthetőség

Autóval
Az M3-as autópályáról a Miskolc déli lehajtónál kell letérni. Hajtson tovább Miskolc irányába. Miskolc elött forduljon balra Miskolctapolca irányába.

Tömegközlekedéssel Miskolc-Tiszai pályaudvarról 1-es helyejárattal két megálló a Búza tér. A Búza téri busz pályaudvarról a 2-es busszal Miskolc - Tapolca felé az utolsó elötti állomásig, majd onnét visszafelé sétálva kb. 10 méterre van a panzió.

Részletes leírás
Szálláshelyünk Miskolc-tapolca üdülőövezetében található csendes, nyugodt környezetben. Az Európában egyedülálló barlangfürdő párpercnyi sétával elérhető. Egész évben várjuk kedves vendégeinket, szobafoglalásaikat telefonon, e-mailen is leadhatják. Szálláshelyünkön az internet Wi-Fi kapcsolaton keresztül elérhető. Üdülési Csekket is elfogadunk. Vendégeink részére étkezési lehetőség a közelben található. Beszélt nyelvek: szlovák, lengyel,német,angol,