szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Csicseri Vendégház
 
Régió: Ormánság Elfogadóhely
Hely: Diósviszló
Elfogadóhely: Falusi szálláshely
Telefon: 0672/430-009
Weboldal: http://www.csicserivendeghaz.mlap.hu
E-mail: csicseriv.haz@freemail.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
7817, Diósviszló Petőfi 76/b

Környezet leírása
A Kiscsicseri vendégház: A szomszéd telkünkön, fenyőfák árnyékában megbúvó, igényesen kialakított vendégház. Ebben két 2 ágyas szoba (pótágyazhatóak), jól felszerelt étkező konyha, nappali(Tv , rádió), tusoló, WC van. Ezen a telkünkön található még egy két ágyas stúdiólakás, jól felszerelt konyhával (Tv, Rádió), tusolóval, Wc-vel. A házakat szépen parkosított, füves terület veszi körül, ahol autóikkal parkolhatnak.

Megközelíthetőség
Falusi szálláshelyünk Baranya déli részén az Ormánságban található. Pécs, Harkány és Siklós közelsége miatt kiváló kiindulópont vendégházunk. A portánkon körültekintő vendégeink a közeli kanálisparti erdőségeket, hatalmas szántókat, távoli dombokat és lankákat láthatnak, hallgathatják a csendet és érezhetik az átható nyugalmat.

Részletes leírás
Üdvözlöm Vali vagyok az Önök leendő vendéglátója! A Kiscsicseri vendégház: A szomszéd telkünkön, fenyőfák árnyékában megbúvó, igényesen kialakított vendégház. Ebben két 2 ágyas szoba (pótágyazhatóak), jól felszerelt étkező konyha, nappali(Tv , rádió), tusoló, WC van. Ezen a telkünkön található még egy két ágyas stúdiólakás, jól felszerelt konyhával (Tv, Rádió), tusolóval, Wc-vel. A házakat szépen parkosított, füves terület veszi körül, ahol autóikkal parkolhatnak. A kemencénél és a nyársalónál finom falusi ízek készíthetők, vagy csak a hosszú nyári estéken a tábortűz fényénél beszélgethetnek. A gyermekek részére hinta, homokozó, nádkunyhó, mászóka nyújt kikapcsolódást. Vendégeink is bekapcsolódhatnak a falusi élet mindennapjaiban. A konyhakert gyümölcseit, terméseit vendégeink is szedhetik, fogyaszthatják. A környéken számos program várja vendégeinket: - kerékpárral is elérhető Harkány fürdő strandja, a Siklósi vár, a Máriagyűditemplom - a Nagyharsányi hegyre is érdemes kirándulni - a Villányi borút a város szoborparkjával mindenki számára ismert - kellemes kikapcsolódás a Drávai sétahajókázás, ahol megismerkedhetünk aDuna-Dráva Nemzeti Park élővilágával - az Ormányság nevezetességei közé tartoznak a fakazettás templomok és tájházak - Pécs számtalan nevezetességét felsorolni nehéz lenne - Orfű, Abaliget, Szigetvár elérhető közelségben van - horgászni lehet a közelben több horgásztavon és a Dráván Vendégeinket a busznál igényeik szerint várjuk, szállításukról gondoskodunk. Előzetes megbeszélés alapján étkezést és gyermekfelügyeletet bi