szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Boutique Hotel Civitas
 
Régió: Nyugat-Dunántúl Elfogadóhely
Hely: Sopron
Elfogadóhely: Hotel ***
Telefon: 06/99/788-228
Weboldal: http://www.civitashotel.com
E-mail: info@civitashotel.com

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
9400 Sopron, Rákóczi u. 33.

Környezet leírása
Sopron gondosan helyreállított, jórészt középkori eredetű műemlékei, palotái, templomai, környezetének változatos természeti szépségei, hangulatos, pezsgő élete, polgárainak régóta ismert vendégszeretete Magyarország egyik leglátogatottabb idegenforgalmi központjává avatják az osztrák határ közvetlen közelében lévő várost.

Megközelíthetőség
A város határában egy körforgalomhoz ér, amelynél balra, a belváros felé kell kanyarodni (erre lesz a Tesco lehajtója is). Ezután haladjon tovább a bevezető úton egészen a következő körforgalomig (balra a sarkon egy autókereskedés látható), ahol útját egyenesen folytassa! Ekkor ér a Csengery utcára, amelyen haladjon egyenesen, egészen az első lámpáig, ahol forduljon jobbra. Ekkor a Mátyás Király utcán fog haladni, melyen menjen végig a következő közlekedési lámpáig. Itt soroljon be a bal oldali sávba, és ha

Részletes leírás
A hotelben 28 vadonatúj szoba illetve apartman található, összkomfortos ellátással, minibárral és széffel felszerelve. Hogy minél tartalmasabban teljen városunkban eltöltött ideje, programjának megszervezésében éjjel-nappali recepciószolgálatunk segít Önnek.
Csoportos foglalás: (min. 12 fő) vagy minimum 6 éjszakás foglalás esetén egyedi árakat biztosítunk.

Partner-megállapodásainknak köszönhetően félpanziós ellátással, valamint minden igényt kielégítő wellness szolgáltatásokkal állunk vendégeink rendelkezésére.

Külföldi vendégeink Schwechatról történő utazását recepciónk megszervezi Ön helyett.

Szeretnénk mindent megtenni, hogy Önnek a leginkább megfelelő, elvárásaihoz és lehetőségeihez legközelebb álló ajánlatot tudjuk tenni. Erre eddig is törekedtünk az állandó illetve szezonális csomagjaink által, amelyek nagy kedvezményekkel nyújtanak többlet szolgáltatásokat. Ezeket az akciókat természetesen továbbra is megtartva szeretnénk bővíteni kedves vendégeink választási lehetőségeit. Ennek egyik legújabb formáját vezetjük most be, a "fapados" légitársaságok ajánlataiból már jól ismert egyedi árazást, amely az esetek jelentős részében az átlagosnál kedvezőbb árat eredményez. Tegyen egy próbát most! Érdeklődjön recepciónkon a kiszemelt időszak árai után, és hagyja, hogy meglepjük a legjobb ajánlattal!