szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Beatrix Apartmanház
 
Régió: Balaton Elfogadóhely
Hely: Balatonrendes
Elfogadóhely: Apartmanház
Telefon: 00-36-20/9617153
Weboldal: http://www.apartman-balatonon.hu
E-mail: info@apartman-balatonon.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
Balatonrendes, Simon I. u. 3

Környezet leírása
Balatonrendes hangulatos kis település a badacsonyi borvidéken, közvetlenül a Balaton partján. Kellemes strand várja a napfény kedvelőit pár száz méterre Pálkövén, mely régebben Balatonrendeshez tartozott, jelenleg Kővágóörs része. A falu a mai kor nyüzsgő, zajos világában egy máig megmaradt kis nyugalom-sziget a Balaton északi partján. Lehetőség van itt csodálatos környezetben kirándulni, a falu hegyéről gyönyörű panoráma nyílik a Balatonra.

Megközelíthetőség
A Balaton északi partján, Tihany és Keszthely között félúton, Ábrahámhegy és Révfülöp mellett található Balatonrendes. A szálló megközelíthető a 71 sz. főútról, ill. a főúttól 100 m-re található. Térkép honlapunkon található.

Részletes leírás
A vendégszálló Balatonrendesen, a Balatontól 300, strandtól 900m-re (10 perc séta) található a Simon I. utcában. Nyugodt, csendes környék, kikapcsolódásra, pihenésre, kirándulni vágyóknak. Apartmanjainkat stílusosan az itt leginkább jellemző és népszerű szőlőfajtákról neveztük el, újszerű állapotúak, tiszták és felszereltek. Külső nyílászáróinkon szúnyogháló, redőny, vagy árnyékoló található a kellemes belső hőmérséklet érdekében. Klíma térítés ellenében igényelhető. Az apartmanházhoz tartozik belső udvar, homokozó és kültéri medence is amely hűvösebb időkben is használható, enyhén fűthető, rendelkezésre állnak kültéri székek asztalok. Az aktív pihenést kedvelőknek lehetőséget kínálunk kerékpár bérlésére is. Térítés ellenében rendelkezésre áll egy kis helyiség, melyben játékok használatára van lehetőség (csocsó, darts, póker,egyéb társasjátékok). A szálló gyermekes családoknak kifejezetten ajánlott. A fiatalabb korosztály a szomszéd Révfülöpön, Ábrahámhegyen megfelelő szórakozási lehetőséget talál, Keszthely, Tihany, Balatonfüred is könnyen elérhető. Az apartmanok kérésre a megadott paraméterektől eltérően is foglalható, ez esetben kérjük keresse kapcsolatainkat. Május június hónapokban vállaljuk osztályok, csoportok elszállásolását 15 főtől akár 1 éjszakára is. Júliustól a nyugodt családi nyaralás érdekében főleg családok, esetleg kis csoportok jelentkezését várjuk.
Az apartmanház SZÉP kártya (OTP MKB K@H) és üdülési csekk elfogadóhely!