szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Hotel Solero
 
Régió: Balaton Elfogadóhely
Hely: Siófok
Elfogadóhely: Hotel
Telefon: 06304001363
Weboldal: http://www.solerohotel.hu
E-mail: info@solerohotel.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
8600 Siófok, Batthyány u. 25.

Környezet leírása
Szállodánk a platánfákkal övezett, romantikus Batthyány utcában fekszik, békés, nyugodt, pihenőövezetben, mégis karnyújtásnyira mindentől.

5 perc sétával elérhető a városközpont, ahol éttermek, bárok színes választéka várja Önt, de 100 m-re vagyunk a központi vasútállomástól, és a buszpályaudvartól is.

Megközelíthetőség
A M7-es autópályán Siófok Centrumnál lehajtva a város felé kell haladni, majd a McDonalds után jobbra kell fordulni és áthajtani a hídon. Ezt követően az első kereszteződésnél balra a Sió utcára.

Itt végig egyenesen, át a vasúton, majd azt követően a második kereszteződésnél jobbra érjük el a Batthyány utcát.

Részletes leírás
A Siófok központjában található kétcsillagos szálloda 2008. január 1-től egész évben várja vendégeit. Szállodánk a platánfákkal övezett, romantikus Batthyány utcában fekszik, békés, nyugodt, pihenőövezetben, mégis karnyújtásnyira mindentől.

5 perc sétával elérhető a városközpont, ahol éttermek, bárok színes választéka várja Önt, de 100 m-re vagyunk a központi vasútállomástól, és a buszpályaudvartól is.

Siófok legszebb, a közelmúltban felújított parkján a Jókai parkon keresztül jutunk el a 150 m-re lévő kikötőhöz, a bárokkal és szórakozóhelyekkel teli Petőfi sétányra, illetve a siófoki nagystrandra (Coke Club), és a közeli szabadstrandra.

A földszinten üzemelő bár széles italválasztékkal, megfizethető árakkal várja vendégeit. A szállodához nagy zöldterület tartozik, személygépkocsival érkező vendégek részére zárt parkolót biztosítunk.