szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Hotel Karos Spa ****
 
Régió: Balaton Elfogadóhely
Hely: Zalakaros
Elfogadóhely: Hotel ****
Telefon: 93/542-500
Weboldal: http://www.karos-spa.hu
E-mail: sales@karos-spa.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
8749 Zalakaros, Alma utca 1.

Környezet leírása
Zalakaros Zala megye délnyugati részén, Keszthely és Nagykanizsa között fekvõ üdülõváros, amely a településen mûködõ termálfürdõnek köszönheti idegenforgalmát. A Zalakarosi kistérség központja, a Magyar Fürdõvárosok Szövetségének tagja.

Megközelíthetőség
Budapest irányából: Az M7-es autópályán a zalakomári elágazóig, utána Nagykanizsa felé tovább a 7-es számú fõúton a Galamboki elágazóig. Az elágazónál jobbra Zalakaros felé (3-4 km)

Részletes leírás
A 221 szoba felszereltsége és esztétikai megjelenése is híven tükrözi a ****superior által sugallt színvonalat és minõséget. Vendégeink a kikapcsolódást és az igazi "Spa" - érzést a 4000 m2-en elhelyezkedõ Harmónia Spa wellness részlegen és a Spa Uszoda- és Szaunavilágban ismerhetik meg, ahol egy valóságos római kori idõutazáson vehetnek részt. Szolgáltatásaink révén részesei lehetnek a wellness áldásos hatásainak. A "wellness" életmód szerves részét képezi a helyes táplálkozás, ami nem zárja ki a hagyományos ízek élvezetét. A magyar és a nemzetközi konyha ételkülönlegességeivel a szállodánk Éden éttermében, a Cafe Bar-ban, a Hajóbárban, a és nyári napokon a Grillkertben ismerkedhetnek meg. Vendégeink zavartalan és élményekben gazdag pihenéséhez a szálloda magasan képzett és vendégszeretõ személyzete is hozzájárul.