szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Green Park Wellness Vendégház
 
Régió: Észak-Magyarország Elfogadóhely
Hely: Eger
Elfogadóhely: Panzió
Telefon: 06/70/376-5751
Weboldal: http://www.greenparkpanzio.hu
E-mail: info@greenparkpanzio.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
Eger 3300 Attila u. 15

Környezet leírása
A Green Park Wellness, Eger csendes kertvárosi részén a történelmi belváros és a termálfürdő közelében található. A négykoronás minősítésű apartmanok és lakrészek, a kertre nézve egymástól elszeparáltan illeszkednek a környezetbe.

Megközelíthetőség
Budapest felől érkezve, a második buszmegállónál lévő táblánk útbaigazítása szerint.
A Szépasszony-völgy felől érkezőket is tábláink irányítják.
Kérhet telefonos segítséget!

Részletes leírás
A Green Park Vendégház, Eger csendes kertvárosi részén a történelmi belváros és a termálfürdő közelében található. A négykoronás minősítésű apartmanok és lakrészek a kertre nézve egymástól elszeparáltan illeszkednek a környezetbe.
A panzió előnye a tiszta friss levegő, a tágas ízléses romantikával kialakított 1500m2-es díszpark, ahol az éjjeli állatok távoli násztáncának hangja biztosít mély álmot és tartalmas pihenést.Új szolgáltatásunk a "TÖRÖK FÜRDŐ" ,, mely a Green Park Wellness Vendégház parkjában, az aranyhalas buja növényzetű dísztó partján található, különálló épületként szolgálja a tőle pár lépés távolságnyira lévő lakrészek, apartmanok lakóit. A török fürdőben szauna és pezsgőfürdő működik, melynek kényelmét az aroma lámpák, füstölők világa, a fényterápia és nem utolsó sorban a relaxációs zenék nyugtató hatása teszi teljessé.
Egyediségét a luxus kivitelezés, a mediterrán "törökös hangulat", a kerttel való páratlan atmoszférán túl a privát foglalási rendszer adja. A privát foglalási rendszer előnye, hogy egy adott intervallumban kizárólag egy szoba vagy közösség használja a létesítményt, vendégeink által igényelt foglalási idő szerint. A nyugodt, de pihentetően ingergazadag romantikus környezettől nem esik távol egy-egy kedvelt hűsítő ital elfogyasztása sem, melynek lehetősége reményeink szerint Önre vár.

Legyen vendégünk Egerben, a barokk ékszerdobozban, fürdőzzön a törökök nyomában és ízlelgesse méltán híres kiváló borainkat. Egész évben szeretettel várja Önöket, a Green Park Wellness Vendégház.