szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Diamant Hotel ****
 
Régió: Szigetköz Elfogadóhely
Hely: Dunakiliti
Elfogadóhely: Hotel ****
Telefon: +36 - 96 / 671 - 470
Weboldal: http://diamanthotel.hu
E-mail: info@diamanthotel.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
9225 Dunakiliti, Csölösztõi u. 1.

Környezet leírása
A Diamant Hotel, Szigetköz**** Bécstõl 70 km-re, Pozsonytól mindössze 25 km-re helyezkedik el, Szlovákia és Ausztria felõl egyaránt könnyen megközelíthetõ. Belföldi vendégeink Budapest vagy Gyõr felõl az M1-es autópályán juthatnak el a Mosonmagyaróvártól alig 10 km-re fekvõ Dunakilitire.

Megközelíthetőség
Az M1 autópályáról: Menjen az M1-es autópályán Mosonmagyaróvárig, majd hajtson le a Mosonmagyaróvár Ipari Parknál! Menjen be Mosonmagyaróvár centrumba és kövesse az utat Rajka felé! A városból kiérve kanyarodjon jobbra Dunakiliti felé! Az út elõször áthalad Feketeerdõn, majd beér Dunakilitire. A falu közepén a templomnál forduljon jobbra és kövesse a kiírást! GPS koordináták: N47.971686°, E17.293580°

Részletes leírás
A Diamant Hotel, Szigetköz**** egy 4000 m2 alapterületű épületegyüttes, ami egy 5 hektáros vízparti területen helyezkedik el. Elegáns kialakítású, baba- és gyerekbarát szállodánkban külső fűtött medence,belső wellness,saját homokos strand, 50 klimatizált, LCD televízióval, minibárral és Internet-csatlakozási lehetőséggel felszerelt szoba áll rendelkezésükre.