szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

AQUApartman**** Hajdúszoboszló
 
Régió: Észak-Alföld Elfogadóhely
Hely: Hajdúszoboszló
Elfogadóhely: Apartman****
Telefon: +36/30 608 0811
Weboldal: http://www.aquapartman.hu
E-mail: info@aquapartman.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
4200. Hajdúszoboszló, Mikes u. 3

Környezet leírása
Hajdúszoboszló három tájegység határával érintkezik : észak-északkeletről a Hajdúhát, észak-északnyugatról a Hortobágy és délről a Nagy-Sárrét, illetve a Berettyó vidéke.
A hajdúszoboszlói táj, "ahol az ég a földdel összeér", nem egyhangú síkság a vadregényes hegyekhez szokott utazónak sem, hisz itt-ott élénkítik a Tisza elhagyott medrei a nádasokkal, vadmadarak ezreivel, erdős ligetekkel. A határ a híres puszta, a "dicső rónaság".

Megközelíthetőség
Budapesttől 200 kilométerre keletre található Hajdúszoboszló az Alföld északkeleti részén, Debrecentől 20 kilométernyire délnyugatra.

Részletes leírás
Az AQUAPARTMAN az első 4 Koronás minősítésű szálláshely Hajdúszoboszlón a strandfürdőtől 150 méterre csendes családias környezetben várja egész évben pihenni, szórakozni, gyógyulni vágyó vendégeit.

Az apartmanban 1 kétágyas, 2 négyágyas, 1 öt férőhelyes szoba biztosítja a gondtalan pihenést. A szobák elengedhetetlen tartozékai a fürdőszoba, televízió, hűtőszekrény, az egyénileg szabályozható légkondicionálás és fűtés.

Vendégeink részére biztosított a szauna, jakuzzi használat, masszázs, a minden igényt kielégítő kompletten felszerelt konyha, társalgó, zárt parkoló és a kertben szabadtűzi, nyársalási lehetőség, kerti parti rendezvények.