szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Ács Apartman Héviz
 
Régió: Balaton Elfogadóhely
Hely: Héviz
Elfogadóhely: Apartman
Telefon: 06/83/341 570
Weboldal: http://www.acsapartmanheviz.hu
E-mail: verocsy@freemail.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
8380 Héviz Vajda Ákos u.9.

Környezet leírása
Hévíz város Délnyugat-Magyarországon, Zala megyében, a Hévízi kistérség központja. 1992. május 1-jén városi címet kapott. Itt található a világon egyedülálló természetes tőzegmedrű gyógytó. A világhírű gyógytava egész évben fogadja vendégeit. Környék látnivalói:-Keszthely:Festetics-Kastély,Múzeumok,stb.,-Zalaszántó:1992-ben épült buddhista békeszentély.,-Cserszegtomaj: Arborétum, Margit kilátó, Kútbarlang.

Megközelíthetőség
A szálláshely megközelítése:
Keszthely felől érkezve, a Hévíz város tábla után kanyarodjon jobbra a centrum felé, majd haladjon egyenesen a Széchenyi úton. A Kék templomot elhagyva az első utcánál kanyarodjon be jobbra (Dr. Babócsay u.), majd az első utca lesz balra a Vajda Ákos. Itt oda kell figyelni, mert a baloldalon elhelyezkedő családi házak mellett kell jönni, a családi házsor végén találja az Ács Család házát, ami a 9-es számot viseli.

Részletes leírás
Hévíz központjában,de mégis egy csendes,nyugodt (zsákutca) családi házas övezetben,- közel a gyógyfürdőhöz, egy kétágyas, egy 2x kétágyas apartmannal és egy két ágyas szobával várunk minden kedves vendéget.
Igényesen kialakított apartmanjaink és vendégszobánk zuhanyzóval és WC-vel felszerelt fürdőszobával, hűtőszekrénnyel, valamint a vendégszoba kivételével, főzési lehetőséggel és férőhelyszám szerint berendezett konyhával rendelkezik. A szobák egy részéhez erkély is tartozik.
Zárt parkolási lehetőséget biztosítunk az apartmanház udvarában.
Hévízi Szobakiadók Szövetségének tagjaiként számos kedvezményes szolgáltatást kínálunk vendégeink számára Hévízen és környékén.
A kedvezményes szolgáltatások között található például színvonalas vendéglátásra, egyénre szabott szépségápolásra, terápiás kezelésekre és a hévízi gyógytó belépő kedvezményes megvásárlására jogosító kupon is. A kuponok a hévízi tó belépőjegyek árából 300,-Ft/fő kedvezmény igénybevételére jogosítanak
Szép kártya elfogadás!