szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Őrség Malom Panzió
 
Régió: Őrség Elfogadóhely
Hely: Bajánsenye
Elfogadóhely: Panzió
Telefon: +36-20-2886-093
Weboldal: http://www.orsegmalompanzio.hu
E-mail: info@orsegmalompanzio.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
9944 Bajánsenye Rákóczi Ferenc út. 14.

Környezet leírása
Az Őrség szívében található Bajánsenye a Körmend, Szentgotthárd és Lenti városok alkotta háromszög közepén. Mindhárom város 30 km-re található tőlünk. Az Őrség központja Őriszentpéter 6 km-re van hozzánk.

Megközelíthetőség
Megközelíthetőség:
Személyautóval: 8-as számú főúton Csákánydoroszlóig, majd Őriszentpéteren keresztül Bajánsenyére. M7-es autópályán Tornyiszentmiklósig, majd Lentin keresztül Bajánsenyére.
Vonattal: Zalaegerszegen keresztül Bajánsenyére.
Autóbusszal: Körmend vagy Szentgotthárd vagy Lenti városokon keresztül közlekedő járatokkal Bajánsenyére.

Részletes leírás
2011 januárjától várjuk a vendégeinket a Bajánsenyén található megújult Malom Panzióban.
A hatalmas zöld erdők, a friss levegő, a nyugalom és a csend, mind azt bizonyítja, hogy csodálatos hely.
A panziónk egykoron gőzmalomként működött, 1996-ban történt, teljes felújítása óta üzemel szálláshelyként. Átépítésekor fő cél volt az épület eredeti kialakításának megőrzése, ami egyedivé varázsolja az épületet. Központi fekvése lehetővé teszi, hogy a környékre irányuló kirándulások kiindulási pontja legyen. Minden látnivaló, érdekesség könnyen elérhető, megközelíthető.
A szálláshely kétszintes, az első emeleten 3 szoba és az apartman található. A tetőtérben 5 szoba került kialakításra. Szobáink 2-6 férőhelyesre pótágyazhatóak, amelyek így is tágasak és barátságosak a sok beépített faanyagnak köszönhetően. Minden szobához zuhanyfülkével felszerelt önálló fürdőszoba tartozik. Apartmanunk ideális családok, baráti társaságok számára.
Felszerelt konyhával, fürdővel, 2 szobával, nappalival.

Maximális befogadó képességünk: 39 Fő!

A panzió alsó szintjén található társalgóban lehetőség van a beszélgetésre nyugodt csendes környezetben egy finom kávé mellett, egy jó pohár bort kortyolgatva. Vendégeink itt tudják elfogyasztani a svédasztalos reggelit.
A szálláshely tágas parkolóval, nagy füves udvarral várja a vendégeket. Az udvarban szalonna sütési, bográcsozási lehetőség van. A legkisebbeket homokozó várja az udvarban, a felnőttek a kerti hintában ülve pihenhetnek és még a kicsik is szem előtt vannak. Nyári estéken szép látvány az udvarban kialakított tavacska. Ahol az ügyes szeműek kishalakat is láthatnak.
Az Őrség minden évszakban nagyon sok programlehetőséggel várja az idelátogatókat. Aki egyszer ellátogat az Őrségbe mindig visszavágyik ide! Jöjjön el Ön is és ismerje meg az Őrségi táj csodálatos szépségeit, harmóniáját, nyugalmát!
Biztos vagyok abban, hogy aki ellátogat hozzánk és eltölt velünk néhány napot, sok felejthetetlen élménnyel lesz gazdagabb!