szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Campus Hotel
 
Régió: Észak-Alföld Elfogadóhely
Hely: Debrecen
Elfogadóhely: Hotel ***
Telefon: +36 52 529-100
Weboldal: http://www.campushotel.hu
E-mail: campus.hotel@hunep.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
4028-Debrecen, Kassai u. 26.

Környezet leírása
Debrecen az ország második legnagyobb városa, kulturális, gazdasági és oktatási központ. A történelmi belvárosban található a magyar Reformátusság jelképe a Nagytemplom, mögötte a Református Kollégium. A városba érkező vendég a Déri múzeumban, illetve a MODEM-ben találkozhat a régi korok és kortárs művészet remekeivel. A Gyógyfürdőben felfrissülhetnek, a Mediterrán Élményfürdőben kikapcsolódhatnak a Debrecenbe látogatók. Számos kulturális programot kínál a Főnix csarnok, a Csokonay színház és a Kölcsey közp

Megközelíthetőség
Debrecen, Budapest irányából érkezve közúton az M3 autópálya M33 és M35-ös szakaszáról közvetlenül megközelíthető. A városba érkezve a szálloda a 4-es főút városi szakaszának közelében helyezkedik el.

Vasúton Budapest Nyugati/Keleti pályaudvarról közvetlen Inter City járatokkal megközelíthető Debrecen.

Részletes leírás
A Debreceni Campus Hotel a Főnix csarnok és a Sportuszoda tőszomszédságában helyezkedik el. Fekvésének köszönhetően a Nagyerdő, a Gyógy,-és mediterrán Élményfürdő, illetve a belváros is egyszerűen, gyorsan megközelíthető.
A három csillagos Campus Hotel két épületszárnyból áll. Az "A" épületben klimatizált 1 és 2 ágyas szobák vannak. A "B" épületszárny szobái 2 és 3 ágyasak, nem klimatizáltak.
A szálloda méretéből és felszereltségéből adódóan kiválóan alkalmas sportolók, üzletemberek, baráti társaságok fogadására.