szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Hotel Cabernet***
 
Régió: Dél-Dunántúl Elfogadóhely
Hely: Villánykövesd
Elfogadóhely: Hotel ***
Telefon: +36-72-493-200
Weboldal: http://www.hotelcabernet.hu
E-mail: info@hotelcabernet.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
7772 Villánykövesd, Petőfi utca 29.

Környezet leírása
Hotel Cabernet*** Villánykövesden található, mely a villányi borvidék és a baranyai németség egyik legszebb települése. A festői szépségű, békés táj remek pihenési lehetőséget nyújt a nagyvárosi forgatagból kiszakadni vágyók számára, és egyúttal nagyszerű kikapcsolódási lehetőséget jelent a borok szerelmeseinek is. A település, mely a Villányi-hegység északkeleti csücskében terül el, része a villányi történelmi borvidéknek, és így a Villany-Siklósi borvidék falvai közé tartozik.

Megközelíthetőség
Budapest irányából az M6-os autópályán a bólyi lehajtót használva a szálloda körülbelül 2,5 óra alatt elérhető. A vonat és a busz szállodánktól 2 perc sétára áll meg, tömegközlekedéssel is jól megközelíthető. Pécs vonattal 35-40 perc, Villány 3 perc alatt elérhető.

Részletes leírás
Szállodánk a villányi borvidék egyik legszebb településén, Villánykövesden, közvetlenül a műemlékileg védett háromszintes, hangulatos pincesor mellett várja a kikapcsolódásra vágyó vendégeket. A festői szépségű, békés táj remek pihenési lehetőséget nyújt a nagyvárosi forgatagból kiszakadni vágyók számára, és egyúttal ideális célpont a borok szerelmeseinek is.

A szállodán belül található hangulatos pinceétterem kiváló színhelyül szolgál borkóstolók és nagyobb szabású borvacsorák, szüreti mulatságok megrendezéséhez, vagy akár egy romantikus vacsora elfogyasztásához is. A pinceétterem helyi ízeket felelevenítő ételekkel és az étteremhez kapcsolódó bortrezorral várja a borútat felkereső látogatókat. Vendégeinknek lehetősége nyílik borkóstoló keretében kiváló villányi borok, többek között a szállodavezető Mokos család saját borainak megkóstolására is.

A kellemes pihenést a Hotel Cabernet*** 21 db kétágyas, valamint 4 db háromágyas szobája biztosítja a Villánykövesdre érkező vendégeknek. 60-70 fős konferenciatermünk, a 80-100 fő befogadására alkalmas pinceétterem, tágas előtereink és teraszunk kitűnő lehetőséget nyújt céges és családi rendezvények (csapatépítő tréningek, partnertalálkozók, konferenciák, bankettek, esküvők, szülinapok) lebonyolítására.

Ha szabadidejét szereti színesen eltölteni, akkor nálunk jó helyen jár. Szervezett programjaink széles spektrumokat ölelnek át, így kíváló kikapcsolódási lehetőséget kínálnak az aktív pihenésre vágyóknak, a finom zamatok kedvelőinek, cégeknek, baráti társaságoknak, családoknak, csoportoknak, nyugdíjasoknak, illetve a fiatalabb korosztálynak egyaránt. A hotel komplex kikapcsolódási lehetőséget kínál azon vendégek számára, akik élményekben gazdag, mégis tökéletesen pihentető vidéki feltöltődésre vágynak, családias, figyelmes környezetben.