szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Gerendás vendégház és kerékpárkölcsönző
 
Régió: Észak-Magyarország Elfogadóhely
Hely: Cserépfalu
Elfogadóhely: Vendégház
Telefon: 30/582-9004
Weboldal: http://www.cserepfalu.hupont.hu
E-mail: zni25008@freemail.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
3413 Cserépfalu Kossuth út 68

Környezet leírása
Cserépfalu Bükkalja gyöngyszeme, a természeti, építészeti, kulturális értékek, a falusi turizmus hazája. Több gyógyfürdő: Bogács, Mezőkövesd, Egerszalók, Demjén, és híres kirándulóhelyek: Eger, Szilvásvárad, Miskolc-Tapolca, Lillafüred közelében.

Megközelíthetőség
Cserépfalu község Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, a Mezőkövesdi kistérségben. Miskolctól 57 kilométerre délnyugatra, Egertől 20 kilométerre északkeletre, a Bükk hegységben található.A 3. számú főútról, vagy az M3-as autópályáról érkezve a mezőkövesdi leágazástól 18 km-re északra, Bogács után található településünk.
A menetrend szerinti autóbusz közlekedés jó Mezőkövesdről, a vonattal érkező vendégek is könnyen meg tudják közelíteni Cserépfalut.

Részletes leírás
A ház gáz központi fűtéssel van ellátva, de van kandalló is.Az udvaron felújított kemence és nyársaló- bográcsozó hely található. A vendégház családok, kisebb társaságok szállása 2-10 fő részére. A füves udvaron sátorozási lehetőség adott. A vendégház önellátó, egy jól felszerelt konyhával rendelkezik, minden megtalálható benne ami egy modern konyhához kell. Együttműködési megállapodásunk van a 300 m-re található helyi étteremmel, ahol lehetőség van kedvezményes étkeztetést kérni. Kerékpárkölcsönzés:

6 db Schwinn-Csepel Ranger 21 sebességes túra férfi kerékpár
6 db Schwinn-Csepel Ranger 21 sebességes túra női kerékpár
4 db Schwinn-Csepel Bonnie különböző méretű gyerek kerékpár

Borkóstolás - igényre egyeztetéssel. Bort kóstolni, ízeket, illatokat, zamatokat felfedezni, megtapasztalni valódi élményt jelent minden borkedvelőnek, borhoz értő szakmabelinek egyaránt. A borkóstolás valódi értelme az együttlét öröme és a harmónia, mely a résztvevők és a borok között létrejön. A borkészítés értelmet nyer az önfeledt pillanatok és kellemes hangulat kapcsán.