szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

VARGA CSÁRDA
 
Régió: Dél-Alföld Elfogadóhely
Hely: Mórahalom
Elfogadóhely: Étterem
Telefon: 62/281-655
Weboldal: http://www.vargacsarda.hu
E-mail: vargacsarda@freemail.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Képek

Pontos cím
6782 Mórahalom, Szegedi út 1/c.

Környezet leírása
Varga Csárda Mórahalmon, az 55-ös főúton található. Közvetlen mellette a Thermál Panzió, valamint a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő és a Szent László park.

Megközelíthetőség
Varga Csárda megközelíthetősége: autóval és autóbusszal lehetséges. Autó parkolási lehetőség a csárda előtti részen, valamint az Aranyszöm Rendezvényház mellett lévő parkolóban. Autóbusszal érkező Vendégek Mórahalom autóbusz-állomásig érkeznek a Szent László Templomig, onnan gyalog egyenesen kb. 500 m.

Részletes leírás
Varga Csárda a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő szomszédságában található.Svédasztalos reggelivel, A'la Carte ebéddel és vacsorával várjuk Kedves Vendégeinket.
Kisebb családi rendezvények, értekezletek bonyolítását is vállaljuk két emeleti klimatizált különtermünkben. Nyáron hangulatos kerthelyiséggel bővül befogadóterünk.
A gyógyfürdő felől meleg konyhás büfével is rendelkezünk, így a fürdőző vendégeknek lehetősége nyílik ott is az étkezésre. A SZÉP-kártyán kívül meleg étkezési utalványokat is elfogadunk (EDENRED, SODEXO, POSTA PALETTE, CHEQUE DEJEUNER, ERZSÉBET-UTALVÁNY) Szeretettel várjuk Kedves Vendégeinket!