szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Hotel Délibáb****
 
Régió: Észak-Alföld Elfogadóhely
Hely: Hajdúszoboszló
Elfogadóhely: Hotel ****
Telefon: +36 52 360 366
Weboldal: http://www.hoteldelibab.hu
E-mail: info@hoteldelibab.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
4200 Hajdúszoboszló, József Attila u. 5-7.

Környezet leírása
A Hotel Délibáb*** Hajdúszoboszló szívében, Európa legnagyobb termálvizű fürdőkomplexuma (Gyógyfürdő, Strand, Aquapark, Aqua-Palace) mellett található, ahová közvetlen átjárás is biztosított a vendégek részére. A gyógy- és fürdőturizmusáról méltán híres Hajdúszoboszló turisztikai jelentősége kiemelkedő, hiszen a vidéki városok közül Hajdúszoboszló a legkeresettebb úti cél. A város egész évben színes programokkal és gasztronómiai különlegességekkel várja a kikapcsolódni és feltöltődni vágyó vendégeit.

Megközelíthetőség
Autóval megközelíthető:
Budapest: M3-as, M35-ös, 4-es
Győr: M1-es, M3-as, M35-ös, 4-es
Balaton és környéke: M7-es, M3-as, 4-es Miskolc: M30-as, M3-as, M35-ös 4-es
Szeged: 47-es, 4-es Vonattal megközelíthető:
Budapest Nyugati pályaudvarról. Balatonról nyáron közvetlen járattal is. Busszal megközelíthető:
Budapest, Stadion autóbusz pályaudvarról gyöngyösi vagy polgári átszállással. Miskolc, autóbusz állomásról közvetlen járattal. Szeged, autóbusz állomásról debreceni átszá

Részletes leírás
A 245 szobás, teljesen felújított Hotel Délibáb*** központi fekvésével, a modern kor követelményeinek minden tekintetben megfelelő felszereltségével, vendégszerető személyzetével Hajdúszoboszló népszerű szállodája. Szobáink gazdagon felszereltek:
egyedileg szabályozható klíma, mágneskártyás ajtózár, antistressz Billerbeck ágynemű, hajszárító, szobaszéf, minibár, törölköző és fürdőköpeny bekészítés, LED tv. A szobák kialakításánál elsődleges szempont volt vendégeink maximális kényelme.
Éttermeink hagyományos és modern ételkülönlegességekkel, pazar italválasztékkal, exkluzív környezettel várják a vendégeket. A’ la carte éttermünk, a mesésen szép Mirage étterem, igazi kuriózum Hajdúszoboszló szívében. Sörbárunkban biliárd, darts és csocsó található. Mirage kávézónkban LCD tv-vel, ingyenes Wi-Fi használattal és különleges kávékülönlegességekkel várjuk vendégeinket.
Modern technikai eszközökkel felszerelt, négy részre osztható rendezvénytermünk ideális helyszín baráti, családi rendezvények lebonyolításához egyaránt. Chefünk minden rendezvényhez kapcsolódó egyedi igényt képes kielégíteni magas színvonalú és széles körű szakmai tapasztalata segítségével.
A szálloda különleges adottságokkal rendelkezik. Elhelyezkedésének köszönhetően közvetlen átjárást tud biztosítani vendégei részére a Városi Fürdőbe. A tradícionális, hajdúszoboszlói gyógykúrának komplex hatása van, amely a víz összetételében rejlik. A hajdúszoboszlói gyógyvíz áldásos tulajdonságai a szálloda saját gyógy- és wellness centrumában is megtapasztalhatók. Ne engedje, hogy a rohanó világunkban meglévő mindennapi gondok, a sok stressz, a feszültség felőröljék, inkább engedje, hogy a gyógyvíz Önnek is segítsen a tökéletes testi, lelki ellazulás és harmónia elérésében. Gyógy- és wellness centrumunkban külsőleg és belsőleg egyaránt regenerálódhat , s így újult erővel vághat neki a hétköznapoknak.
A hotelben a kedvező árakon túl, egész évben hihetetlen akciók, programok, rendezvények és csomagajánlatok várják.