szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Hotel Lidó***
 
Régió: Balaton Elfogadóhely
Hely: Balatonlelle
Elfogadóhely: Hotel ***
Telefon: 06-85/554-299
Weboldal: http://www.hotel-lido.hu
E-mail: info@hotel-lido.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
8638 Balatonlelle, Móló sétány 2.

Környezet leírása
Balatonlelle egy vidám, gondozott,évről évre szépülő kisváros, mely számtalan látnivalót kínál az idelátogató vendégeknek. A szabadstrand mellett a Napfény strand új, közvetlenül vízparton található élményfürdője teszi teljessé a szórakozási lehetőségeket. A fürdő gyermek és felnőtt élménymedencéje, valamint úszómedencéje mellett, szaunákkal, gőzfürdővel, szoláriummal, masszázzsal várja a pihenni vágyókat. A medencék vize fűthető, így hűvösebb időben is alkalmasak a fürdőzésre.

Megközelíthetőség
A szálloda a vasút- és buszállomások közvetlen közelében fekszik, megálló: Balatonlelle. Gépkocsival a város központjában levő körforgalomból a vasútállomás felé kell kihajtani, majd a síneken átkelve a Napfény strand előtt balra kanyarodva rövidesen feltűnik a szálloda épülete.

Részletes leírás
A szállodába érkező vendéget virágos környezet, kényelmes bútorokkal berendezett teraszok fogadják, melyekről élvezetes látványt nyújt a nyüzsgő főtér és a kikötőhöz vezető sétány forgataga. Egy hűsítő koktél mellett fotelből kísérhetők figyelemmel a rendezvénypark színpadán zajló műsorok.
A szállodától rövid sétával érhető el a hajóállomás, a modern jacht-kikötő és a szabad strand az óriás csúszdával. A városi strand az országos hírű homokos stranddal, a gyermek és felnőtt élményfürdővel, a szauna házzal egyedülálló a Balatonnál.
Tiszta, nyugodt környezet, bőséges, házias konyha, vendégszerető személyzet várja vendégeinket a szállodában. A zenei programok, fesztiválok, szabadtéri rendezvények mellett bőséges sportolási és szórakozási lehetőségek várják Balatonlellén.