szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Lacbá Vendégház Balaton
 
Régió: Balaton Elfogadóhely
Hely: Kővágóőrs-Pálköve
Elfogadóhely: Apartmanház
Telefon: +36705630092
Weboldal: http://www.lacba.hu
E-mail: bokor.lszl@gmail.com

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
8254 Kővágóőrs-Pálköve Pacsirta köz 16.

Környezet leírása
Pálköve kis lélekszámú település Balatonrendes és Révfülöp között, amely a Balaton-felvidéki Nemzeti Park egyik legnagyobb tölgy erdejében fekszik. A település közvetlenül a geológiai- és természeti látnivalókban gazdag Káli-medence szomszédságában terül el. Közigazgatásilag Kővágóörshöz tartozik.Kővágóörs a Káli-medence egyik legnagyobb,mediterrán jellegű klímával bíró települése,mely Pálköve településrésszel egészen a Balaton-partig nyúlik.

Megközelíthetőség
Autóval: Pálköve Kővágóörs településrésze, Révfülöp és Balatonrendes között található. Autóval a 71-es útról közelíthető meg.

Vonattal:Balatonrendes állomástól 500 m-re található a falu, Révfülöprõl, ahol minden gyors és expresszvonat is megáll, 3 km-re.

A Vendégházat megközelíteni Révfülöp felől egyszerűbb, ha a Pálkövét jelölő táblánál balra fordulva a Tölgyfa utcába, majd a 3-ik Sport utcánál kell balra fordulni és jobbra a 3-ik a Pacsirta köz.

Részletes leírás
Vendégházunk ebben a nyugodt környezetben található a tölgyfák árnyékában. Két szobás apartman házunk kiválóan alkalmas családok és baráti társaságok elhelyezésére egyaránt.

Pálköve alapvetően a nyugalmat kereső társaságok részére biztosít kiváló helyszínt, továbbá az aktív pihenést választók számára számos kirándulási lehetőség adódik a környéken. A pörgős balatoni éjszakai életet Révfülöpön találják meg az azt keresők.

Távolságok a háztól

Strand 600 m
Vásárlási lehetőség helyben 500 m;
Nagybevásárlás: Tapolcai Tesco, Lidl, Spar 16 km
Étterem 500 m
Diszkó 3 km (Révfülöp)
Autóbuszmegálló és vasútállomás 1 km (Balatonrendes)
Gyógyszertár 3 km (Révfülöp)
Hajóállomás 3,5 km (Révfülöp)
Reptér 50 km (Sármellék)
Orvosi rendelő, gyógyszertár 3 km (Révfülöp)
Kórház 16 km (Tapolca)