szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Corvin Hotel ***
 
Régió: Nyugat-Dunántúl Elfogadóhely
Hely: Győr
Elfogadóhely: Hotel ***
Telefon: +36-96/515490
Weboldal: http://www.corvinhotel.hu
E-mail: corvin@corvinhotel.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
9023 Győr Corvin utca 19

Környezet leírása
A Hotel Corvin*** újonnan épült, a panzió szárny Győr egyik legrégebbi, közkedvelt panziójaként, 1986 óta működik. Az új szálloda Győr centrumától 300 méterre, gyalogosan pár percre a buszpályaudvartól, vasútállomástól, csendes, szép környezetben található. Szállodánk 16 kétágyas, 3 egyágyas szobával, és két apartmannal rendelkezik összesen 40 vendég számára tudunk férőhelyet biztosítani. A szobák összkomfortosak (zuhanyzó, wc, kábeltévé, telefon)

Megközelíthetőség
Corvin Hotel*** a belvárostól gyalog 5 percre található, kocsival 2 perces út. (A vasútállomástól 3 perc gyalog, a buszállomástól is)

Megközelítés gépkocsival: A Győrt átszelő Bécs-Budapest útról (Szent István út) a (tornyos) városházánál felkanyarodunk a Baross hídra (felüljáró a vasút felett), arról az első utcán, ahol kocsival le szabad kanyarodni balra, ott lekanyarodunk balra, majd egyenesen megyünk, és a második utca jobbra a Corvin utca., (de ott már ki van táblázva)

Részletes leírás
Akciós ár, készpénzfizetés esetén: 9300Ft/2 ágyas szoba, két fő részére.

Győr centrumától 300 méterre
- Csendes környezet
- Összkomfortos szobák (TV, telefon, ÚJ: ingyenes WI-FI internet csatlakozás mindegyik szobában )
- Kedvező árak.
- Saját zárt parkoló
- Konferenciaterem
A Hotel Corvin*** újonnan épült, a panzió szárny Győr egyik legrégebbi, közkedvelt panziójaként, 1986 óta működik. Az új szálloda Győr centrumától 300 méterre, gyalogosan pár percre a buszpályaudvartól, vasútállomástól, csendes, szép környezetben található.
Szállodánk 16 kétágyas, 3 egyágyas szobával, és két apartmannal rendelkezik összesen 40 vendég számára tudunk férőhelyet biztosítani.
A szobák összkomfortosak (zuhanyzó, wc, kábeltévé, telefon), egyes szobák ISDN fővonallal, és közvetlenül hívható városi telefonszámmal is fel vannak szerelve.
A közelben több színvonalas étterem várja vendégeinket. (Csoportok számára is rendelkezésre állnak, kérésre megszervezzük). A Hotel saját zárt parkolóval rendelkezik, vendégeink igénye szerint lehetőség van egy 40 főt befogadó konferenciaterem kialakítására is.

Korrekt áron, igényes szolgáltatással várjuk Kedves Vendégeinket.

Konferencia terem Különterem Saját kert Saját parkoló Telefon a szobában TV a szobában Zárt / őrzött parkoló WI-FI internet Klíma