szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Völgyikút Ház
 
Régió: Balaton Elfogadóhely
Hely: Veszprém
Elfogadóhely: Panzió
Telefon: 06/88/688800
Weboldal: http://www.volgyikut.hu
E-mail: panzio@volgyikut.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
8200 Veszprém, Kopácsi u. 2.

Környezet leírása
A Völgyikút Házban étterem, konferenciaterem, kávézó, hárompályás bowling, wellness-, kondi- és fitnessterem, 9 szobás panzió, masszőr, fodrászat és kozmetika is található. Vendégeink megújulását finn-, infraszaunákkal, gőzkabinnal, pezsgőfürdővel és masszázzsal szolgáljuk. Üzleti- és tudományos konferenciák lebonyolítására, 150 fő ültetett befogadására képes konferenciaterem illetve egy 30-60 fő befogadására képes kisterem áll rendelkezésre. Panziónk 9 db légkondicionált szobával rendelkezik.

Megközelíthetőség
Veszprém egyik legszebb fekvésű, csendes övezetében, egyhektáros park szomszédságában várja igényes, pihenésre, sportolásra, testi és szellemi felfrissülésre vágyó vendégeit a városközpontban, a buszpályaudvartól 200 m-re a Völgyikút Ház. A park közel tízezer díszcserjével, koros őshonos és újonnan ültetett fákkal, a helyi forrás táplálta tóval csalogatja sétára a helyieket és a panzió Vendégeit.

A várra néző panoráma a városban egyedülálló.

Részletes leírás
Veszprém egyik legszebb fekvésű, csendes övezetében várja pihenésre, sportolásra, testi és szellemi felfrissülésre vágyó vendégeit a Völgyikút Ház.
A házban étterem, konferenciaterem, kávézó, hárompályás bowling, wellness-, kondi- és fitnessterem, 9 szobás panzió, masszőr, fodrászat és kozmetika is található.
Szaunaoázisunk vendégeink megújulását finn-, infraszaunákkal, gőzkabinnal, pezsgőfürdővel és masszázzsal szolgálja. Üzleti- és tudományos konferenciák lebonyolítására, 150 fő ültetett befogadására képes konferenciaterem illetve egy 30-60 fő befogadására képes kisterem áll rendelkezésre.
Vendégeink a nemzetközi és magyar gasztronómia különlegességeit kóstolhatják meg.
Panziónk 9 db légkondicionált szobával szolgálja vendégeink kényelmét.
A házban található bowling-kávézó 3 sávos bowling pályával áll a vendégek rendelkezésére.