szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Villa Medici Hotel & Étterem
 
Régió: Balaton Elfogadóhely
Hely: Veszprém
Elfogadóhely: Hotel **** és étterem
Telefon: 36/88/590-070
Weboldal: http://www.hotelvillamedici.hu
E-mail: villamedici@villamedici.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
8200 Veszprém, Kittenberger K. u. 11.

Környezet leírása
A Villa Medici Hotel & Étterem mindössze 15 percnyire fekszik a népszerű balatoni fürdőhelyektől, egy rejtett gyöngyszem, mely a királynék városának festői szépségű völgyében, Veszprém legszebb részén, a Viadukt lábánál fekszik. Meghitt, családias hangulatú szállodánkra különösen igaz a mondás, miszerint „Hegyről nézve szép a völgy, völgyről nézve fenséges a hegy.”, mivel a hotelt övező dombokról csodás panoráma tárul az idelátogató szeme elé, míg a völgyben tett séta során a veszprémi dombokra épült megann

Megközelíthetőség
Közúton Budapest felől:
Az M7-es autópályán Székesfehérvárig (Agárdi lehajtónál, 57-es kilométer), majd onnan 8-as számú főúton közelíthető meg Veszprém. A Budapest felől érkező vendégeink a városba beérve a Budapesti útra érkeznek ezen tovább haladva elérhető a Viadukt, amely után rögtön jobbra fordulva érhetnek a Betekints- völgybe, ahol szállodánk is fekszik.

Részletes leírás
A legszebb álmok érkezés után jönnek …

A Villa Medici Hotel & Étterem mindössze 15 percnyire fekszik a népszerű balatoni fürdőhelyektől, egy rejtett gyöngyszem, mely a királynék városának festői szépségű völgyében, Veszprém legszebb részén, a Viadukt lábánál fekszik. Meghitt, családias hangulatú szállodánkra különösen igaz a mondás, miszerint „Hegyről nézve szép a völgy, völgyről nézve fenséges a hegy.”, mivel a hotelt övező dombokról csodás panoráma tárul az idelátogató szeme elé, míg a völgyben tett séta során a veszprémi dombokra épült megannyi történelmi emlék köszön vissza ránk.
A Villa Medici étterem egyike a legjobb magyar éttermeknek és az első veszprémi étterem, amely kivívta magának a jogot, hogy ott legyen Európa legjobbjai között, hiszen 2010-ben tagja lett a patinás gasztronómiai szervezetnek, a Chaine des Rotisseurs-nek.
A pazarul berendezett wellness oázist méltán nevezhetjük a „nyugalom szigetének” ahol a kikapcsolódni vágyók madárcsicsergést hallgatva pihenhetnek, regenerálódhatnak. Szállodánk gyöngyszeme, exkluzív berendezésű wellness részlegünk jakuzzival, szaunával, fény- és aromaterápiás gőzkabinnal, jégkásás taposómedencével, szoláriummal, relaxációs részleggel és masszázzsal szolgálja a felfrissülni vágyók kényelmét.
Töretlenül azon dolgozunk, hogy vendégeink a „nyugalom szigetén” érezzék magukat, minőségi szolgáltatásokkal garantáljuk rendezvények tökéletes lebonyolítását, családias hangulattal a kellemes kikapcsolódást és éttermeink személyzetének hozzáértésével az igazi gasztronómiai élményt.

Mindezek mellett nagy hangsúlyt fektetünk a környezettudatos, fenntartható szálloda-üzemeltetésre is, hogy az idelátogató vendégek még hosszú időn keresztül élvezhessék a völgy által kínált speciális mikroklímát.

Exkluzív szállás, romantikus környezet, madárcsicsergés és nyugalom, amely csak Önre vár!