szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Eldorádó Fogadó és Kemping
 
Régió: Balaton Elfogadóhely
Hely: Vonyarcvashegy
Elfogadóhely: Fogadó**, Kemping***, Étterem
Telefon: 06 83 348 773
Weboldal: http://www.eldoradofogado.hu
E-mail: elan97bt@gmail.com

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
8314 Vonyarcvashegy, Fürdő u. 2.

Környezet leírása
Vonyarcvashegy kedvelt üdülőfalu a Balaton északi partján, a Keszthelyi-hegység déli lankáin. A közel 2400 lakosú település utcái a keszthelyi Balaton öböl partjától egészen a Keszthelyi-hegység tetejéig kúsznak, ahol pazar panoráma várja a látogatókat.

Megközelíthetőség
Sopron felől a 84-es főúton Balatonedericsig, majd a 71-es főúton Keszthely felé haladva Vonyarcvashegyre ér. Rábafüzes felől a 76-os úton Alsópáhokig, majd a 71-es főúton Keszthelyen át községünkbe ér. Az előbb említett esetben a községbe érve a közlekedési lámpánál balra, az utóbb említett esetben jobbra fordul, és a Kossuth L. utcán a Balaton felé haladva eléri a vasúti sineket, és az Arany János utcán a vasúti átjáróig halad. Itt balra fordul, majd áthaladva a sineken követi a tábláinkat.

Részletes leírás
Családias hangulatú, 35 férőhelyes vízparti fogadónkban, mely a Balaton északi partján Keszthelytől 6 km-re található, május 1-től szeptember 30-ig várjuk pihenésre és kikapcsolódásra vágyó vendégeinket. A szálláshoz ellátás igényelhető (svédasztalos reggeli, két-menüs félpanziós ellátás), ugyanakkor á la cart ételeket is felszolgálunk Balatonra néző virágos teraszunkon.
Vízparti kempingünk helyzeténél fogva egyaránt alkalmas családi nyaralásra és aktív kikapcsolódásra. Ez a kicsi, alig 50 főt befogadó kemping nagyon nyugodt környezetben, családias légkör várja az ideérkezőket. A kempingben két db. bérelhető, berendezett lakókocsi is található, melyet a komfortosabb elhelyezést igénylő kemping vendégeink bérelhetnek. Sportolási lehetőség ( teniszpályák, tekepályák, asztalitenisz, kerékpározás.) Vízi sportok ( vízisí, csónakázás, szörfözés, vitorlázás, horgászat, vízibicikli.)