szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Nádas Pihenőpark és Fogadó
 
Régió: Budapest és környéke Elfogadóhely
Hely: Vasad
Elfogadóhely: Fogadó, étterem
Telefon: 70/ 9535092
Weboldal: http://www.nadaspihenopark.hu
E-mail: info@nadaspihenopark.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
2211 Vasad, II. külterület 159.

Környezet leírása
Pihenőparkunkban étterem és fogadó található. Aktív pihenésre vágyó vendégeinket kalandpark várja, mig a csendesebb kikapcsolódásra éhezők 3 horgásztó közül választhatnak. A környezet szépségének és szolgáltatásaink minőségének köszönhetően ideális rendezvény és esküvőhelyszín a Nádas Pihenőpark.

Megközelíthetőség
Budapest belvárosától 35 km-re, Monornál, a 4-es számú főút mellett a Vasadi bekötő úton talláható fogadónk. Vonattal Budapest-Nyugati pályaudvarról Monorig lehet jönni, és onnan busszal vagy taxival Vasad irányába. Távolsági busszal Kőbánya-Kispestről Monor vagy Cegléd irányába.

Részletes leírás
Nádas Fogadó - szállás Pest megye Fogadónk hét tágas és modern kialakítású szobával rendelkezik, melyből egy négyszemélyes, a többi hat szoba kétszemélyes, igény esetén pótágyazható.

Kétágyas szobáink mérete 13–30 négyzetméter között mozognak. Ezekből három szoba pótágyazható, így fogadónk 16-21 fő befogadására is alkalmas.

Szobáink légkondicionáltak, LCD SAT tévével, rádióval, kádas, illetve zuhanyzós fürdőszobával rendelkeznek.

Térjen be hozzánk, és próbálja ki éttermünket! Séfünk a legváltozatosabb hazai és nemzetközi ötletekkel és ízekkel varázsolja el kedves Vendégeinket.

A legmodernebb technológiával felszerelt konyhájú éttermünk közvetlenül a tó partján fekszik, így a kulináris élvezetek mellett csodálatos panorámát kínálunk vendégeinknek.