szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Őrségi Gólyahír Vendégház
 
Régió: Őrség Elfogadóhely
Hely: Őriszentpéter
Elfogadóhely: Vendégház
Telefon: 06-30-3323055
Weboldal: http://http://www.golyahirvendeghaz.hu
E-mail: golya.vendeghaz@freemail.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
9941 Őriszentpéter, Galambos-szer 16/d

Környezet leírása
Az Őrségi Nemzeti Park székhelyén, Őriszentpéter egyik érintetlen szépségében megmaradt szerén, erők és védett vadvirágos rétek ölén megbúvó 6000m2-es telken álló kis vendégházunk egész évben várja Önt. Ne válasszon bennünket, ha zavarná a pihenésben a "hangos" csend, (tücsökzene, madárdal) ha fél a sötét-nyárestén a teraszon elpihenni és gyönyörködni a szikrázó csillagos égboltban, hallgatva az éjszaka hangjait. Napközben rengeteg túraúton fedezheti fel a környéket vagy pihenhet valamelyik közeli tóparton.

Megközelíthetőség
Honlapunkon megtalálható kis térképet ajánlom megtekintésre. Az ország bármely pontjáról hozzánk vezeti az utvonaltervezo.hu

Részletes leírás
A telek kiserdővel határos, így gyakori vendégek nálunk az őzek. A telken található egy helyi jellegzetesség: kis tóka is egy hangulatos hársfaligetben. A fák közé kifeszített függőágyban csodás ebéd utáni pihenőt lehet tartani. A tópartot gólyahír, írisz és liliom veszi körbe így tavasszal gyönyörű. Tóban aranyhalak bújócskáznak a vízililiomok között. Késő tavasszal beborítja a telket a lila és fehér réti orchidea azaz kosbor. Kerékpár kölcsönzési lehetőség és lovaglás a közelben.