szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Ibolya Vízparti Nyaraló
 
Régió: Dél-Alföld Elfogadóhely
Hely: Gyomaendrőd
Elfogadóhely: Vendégház
Telefon: 06 30/222-1749
Weboldal: http://www.vizpartinyaralo.eu
E-mail: ibolya@vizpartinyaralo.eu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
5500 Gyomaendrőd Dobó I. u. 34.

Környezet leírása
Nyaralóházunk a Hármas Körös egyik legszebb holtágának partján fekszik . A szállástól néhány méternyire található a Körös-Maros Nemzeti Park, melynek vadregényes árterületén élményekben gazdag sétát tehetnek vendégeink. Itt még testközelben találkozhatunk őzzel, fácánnal, üregi nyúllal, különböző védett vízi-madarakkal. Szerencsés esetben láthatjuk a környéken legelésző szürke-gulyát is. A város néhány percnyire található, ahol különböző éttermek, kávézó, cukrászda, és a Liget Fürdő várja a nyaralókat.

Megközelíthetőség
Az Ibolya Vízparti Nyaraló megközelíthető: GYOMAENDRŐD

Gépkocsival a 46-os úton
Vonattal - Gyoma

Részletes leírás
Gyomaendrődön, a festői szépségű Hármas-Körös közvetlen szomszédságában, egész évben várja a nyaralni-, pihenni vágyókat kétszintes, központi fűtésű, vízparti vendégházunk. A Liget Gyógyfürdőt ölelő Hantos-kerti-holtág partján lévő, csaknem 100 m2-es ház 6-8 személy részére biztosít kellemes, nyugodt pihenést.

A földszinten nappali, kényelmes ülő-garnitúrával, (TV-36 csatornával) szolgálja a vendégek kényelmét. A konyhában mikró, hűtő, kávéfőző, kenyérpirító és a főzéshez szükséges eszközök, a kerti partihoz bogrács-állvánnyal, nyársak. A házban fürdőkádas fürdőszoba, és külön WC van. A felső szinten két, külön bejáratú, 2-2 ágyas hálószoba, zuhanyozó, és egy kis társalgó a vízpartra néző terasszal. Mindkét hálószobában külön színes kábel-TV, ventilátor.
A szépen gondozott kertben kőgrill, a bográcsozáshoz-, szalonnasütéshez kialakított hely, valamint függőágy, hintaágy és napozóágy szolgálja vendégeink kényelmét.
A vízparton saját stég, fürdési- és horgászási lehetőséggel, * vízibicikli* használat.
A kert végében lévő Hantos-kerti holtágon kívül még 16 gyönyörű, más-más adottságú holtág szeli át városunkat. Macskaugrásnyira a háztól található a Körös-Maros Nemzeti Parkot átszelő Hármas-Körös ártere - egyedülállóan szép, érintetlen, vadregényes partjával.
Néhány percnyi sétával megközelíthető a városközpont, ahol különböző éttermek, kávézók, cukrászda és bevásárlási lehetőség várja a nyaralókat.
A városban különböző rendezvények színesítik az idelátogatók nyaralását, többek között a minden évben hagyományosan megrendezésre kerülő Nemzetközi Volkswagen Bogár Találkozó, Nemzetközi Sajt- és Túrófesztivál, a Nemzetközi Halfőzőverseny, a " Bogrács Napja", a Gyomaendrődi Disznótoros és Böllér Pálinka Verseny.