szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Hotel *** Panzió 100 Szentendre
 
Régió: Budapest és környéke Elfogadóhely
Hely: Szentendre
Elfogadóhely: Panzió, Hotel
Telefon: 06 26 310-661
Weboldal: http://www.panzio100.hu
E-mail: info@panzio100.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
2000 Szentendre Ady Endre út 100.

Környezet leírása
Szentendre a város, ahol mindenki otthon érezheti magát. A már védjeggyé vált macskaköves utcák, a magasba emelkedő templomtornyok, a múzeumok és kiállítások, a Szentendrei Nyár, a Skanzen és a természeti csodák, mind olyan kincseink, amelyek egyedivé és felejthetetlenné teszik városunkat, és amelyek megőrzése és fejlesztése célunk és kötelességünk.

Megközelíthetőség
A Budapesti Újpest központ metrómegállónál van a buszpályaudvar a 7-es kocsiállásról indulnak a buszok A Szentendre Szigetmonostori révnél kell leszállni, pont ott van a panzió, a Határcsárda étteremmel szemben. A dunapart mellett. A szentendrei hévvel is megközelíthető, a hév végállomáson át kell szállni az Esztergom, vagy Tahitótfalu, vagy Dömös, vagy Visegrád, vagy leányfalu, vagy Dunabogdány, vagy Pilismaróti Buszra.

Részletes leírás
HOTEL *** PANZIÓ 100 Szentendrén, a 11es főútról saját bejáró úton megközelíthető. Szemben a panzióval a Határcsárda étterem, a bicikli út, és a Szentendrei sziget. Termálfürdő a szomszédban. Szentendrén a Dunaparton a hegyoldalba exkluzív panzió, mérsékelt árakon, várja szeretettel vendégeit, egész évben, 24 órás portaszolgálattal.
A megközelíthetőség nagyon egyszerű, mert a 11-es főútról a panziónak saját bejárata van, a szálláshely már a hegyoldalba van, ezért csendes nyugodt.
Stílbútorok az egész házban, kád és zuhanyzó minden szobában, kiváló megközelíthetőség, direkt buszjáratok a szálláshely közvetlen közeléből, Budapestre, Esztergomba, Visegrádra, Leányfalura, Skanzenbe.
Mediterrán hangulatú, nagy teraszokkal, grillezési lehetőség, szauna, pezsgőfürdő, konditerem, nagy és ingyenes, zárt, utcáról nem látható, őrzött parkolóval, széf (értékmegőrző) minden szobához, 20 személyes reggeliző-hely, konferenciaterem, nagy hall, garázs beállási lehetőség, különterem.
ÜDÜLÉSI csekket SZÉP kártyát elfogadunk, kártyával is fizethet!
Gyógyfürdő a szomszédban, 1-km-re a szálláshelytől. Lovardák a velünk szemben lévő Szentendrei szigeten, ami komppal, kishajóval közelíthető meg.
A bicikli út közvetlen a szállás mellett.
Nyári medence.
Az étterem a panzió mellet, kiváló magyaros ételekkel és italokkal.
Hideg időben a szalonba működő kandalló mellett melegedhet fel.

06 26 310-661
http://www.panzio100.hu