szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Kápolnás Vendégház Báta-Gemenc
 
Régió: Dél-Dunántúl Elfogadóhely
Hely: Báta
Elfogadóhely: Vendégház
Telefon: 30/433-90-82
Weboldal: http://www.kapolnashaz.hu
E-mail: kapolnashaz@gmail.com

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
7149  Báta, Fő utca 59.

Környezet leírása
Tolna megye legdélibb csücskében fekszik a kis sárközi falu, Báta. Gyönyörű természeti környezet, kirándulási, túrázási lehetőségek, történelmi emlékek, kulturális programok kínálnak kellemes kikapcsolódást. Aki szeret kirándulni, horgászni, kerékpározni, fotózni, jó helyen jár! A Gemenci erdőt kisvasúttal, sétahajóval, tanösvényeken keresztül gyalogosan lehet felfedezni. Kulturális csemegét kínálnak a műemlék templomok, a Fekete Gólya Ház, a Tájház, a Halászház és a Czencz János Emlékmúzeum.

Megközelíthetőség
Szekszárdtól 30, Bajától 35, Mohácstól 20 km távolságra a Gemenci erdő mellett frekszik Báta. A település az 56-os főúton Szekszárd és Mohács felől, az 55-ös úton Baja felől és az M6 autópályán a bátaszéki csomóponttól közelíthető meg. Az 56-os út elágazójától 2 km-re, a Fő utca bal oldalán található vendégházunk.
GPS: 46.1248829, 18.7642668

Részletes leírás
Vendégházunk kisgyerekes családok, idősebb és fiatalabb baráti társaságok részére is ideális, ahol 14 fő részére van elhelyezési lehetőség.
Két négy ágyas szobából saját zuhanykabinos fürdőszoba és WC nyílik, a harmadik négy ágyas szobához és a kétágyas szobához közös wellness kabinos fürdőszoba és WC tartozik. A gáztűzhellyel, villanysütővel, hűtővel, mikrókkal, kávéfőzővel vízforralóval, szendvicssütővel, főző- és tálaló eszközökkel kitűnően felszerelt modern konyhát és az előszobából nyíló WC-t, meleg vizes mosdót a vendégek közösen használhatják. Helytörténeti kiadványok, a környék térképe, programajánló is a vendégek rendelkezésére áll. A konyhaablakból a hatalmas 5800 m2-es udvarra, rétre látni, figyelni lehet az ott játszó gyerekeket, labdázó, pihenő, főző felnőtteket. A nagy udvar 4-5 autó elhelyezésére, bográcsozásra, tárcsán való sütésre, grillezésre, sátrazásra és sportolásra is alkalmas. Van kerti bútor, napozóágy, petang, tollaslabda, labda, homokozó és pancsoló medence. A vendégek zárt helyen tárolhatják saját kerékpárjaikat.
A háztól 200 m-re húsbolt, vasárnap is nyitva tartó ABC található.