szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Dani Vendégház
 
Régió: Nyugat-dunántúl Elfogadóhely
Hely: Kehidakustány
Elfogadóhely: Magánszálláshely
Telefon: 83/334239 20/2170954
Weboldal: http://www.kehida.hu
E-mail: info@kehida.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
8784 Kehidakustány Viola ut 2.

Környezet leírása
Kehidakustány Zala megye szívében található. Hozzánk nem csak a Nyugat-Dunántúl dimbes-dombos, üde zöld tája, hanem a környék látványosságai, színes programlehetőségei vonzzák a látogatókat. A közelben szép számban vannak lovardák, horgásztó, túraútvonalak, a Balaton, sétahajózás, Sümegi vár hetente lovagi játékokkal, modellvasút múzeum, több gyógy- és termálfürdő, pillangó múzeum, Keszthely, Hévízi Tófürdő, tavas barlang és még sok minden más.

Megközelíthetőség
A Dani Vendégházat legkönnyebben autóval lehet megközelíteni, de a közelben van buszmegálló is. Vonattal Keszthelyig lehet utazni ott buszra kell átszállni. Az M7 autópálya lehajtó Kehidától 20 km távolságra található. 8784 Kehidakustány, Viola utca 2.
GPS koordináta: N 46.8413 E 17.0963

Részletes leírás
Dani vendégház Kehida

A Kehida Termál fürdő közelében, csendes környezetben lévő családbarát Dani Vendégházban kínálunk 2 db 75 m2-es apartmant és egy 140 m2 lakosztályt.
Kehidakustányi vendégházunk szélessávú, wifi internet eléréssel ellátott, melyet vendégeink térítés nélkül vehetnek igénybe.
1. Kehida apartman ( 75 m2 )
A ház emeletén az utcára néző apartmanban felszerelt konyha, étkező, Kehidai hegyre néző panorámás fedett terasz, két db fürdőszobás hálószoba és gardrób található, melyek közül az egyikhez csatlakozik egy tetőtéri, fél szoba is. Az apartmanban lévő férőhelyek száma 6, de a szobák közül az egyik pótágyazható.
2. Kehida apartman ( 75 m2 )
A ház emeletén az udvarra néző apartmanban felszerelt konyha, étkező, nappali, kehidakustányi domboldalra néző fedett terasz, két db fürdőszobás hálószoba és gardrób található, melyek közül az egyikhez csatlakozik egy tetőtéri, fél szoba is. Az apartmanban lévő férőhelyek száma 6.
3. Kehida apartman ( 140 m2 )
A ház földszintjén lévő lakosztályban, felszerelt konyha, tágas étkező, nappali, 2 db fedett terasz, 4 db hálószoba és 3 db fürdőszoba található. A lakosztályban lévő férőhelyek száma 8, de a szobák közül 3 db és a nappali is pótágyazható.

A Kehidakustány Viola utcai házat kerítés övezi, a gépkocsi parkolás zárt udvarban biztosított. Az udvar grillezővel, tűzhellyel, kerti bútorokkal (nyugágyak, asztalok) felszerelt.