szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Adler Hotel és Étterem
 
Régió: Balaton Elfogadóhely
Hely: Tihany
Elfogadóhely: Hotel, étterem
Telefon: 06 87 538 000
Weboldal: http://www.adler-tihany.hu
E-mail: mail@adler-tihany.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
8237 Tihany Felsőkopaszhegyi út 1 /a

Környezet leírása
Az Adler Hotel és Étterem a félsziget festői szőlőhegyén áll a világhírű Tihany falu központjától másfél km-re, a strandtól 700 m-re. A félsziget elsősorban a Tihanyi Apátságról és gyönyörű természeti adottságairól híres, de a Levendulaház, a Marcipánház, a kalandpark, a szabadtéri színpad, a Babamúzeum, a biopiac, a panoptikum, a túrázási, lovaglási és egyéb lehetőségek mind nagy vonzerővel bírnak.

Megközelíthetőség
Az Adler Hotelt autóval az M7-es autópályán és a 71-es főúton lehet megközelíteni, illetve komppal a déli partról. A Hotel a falu és a rév között kb. félúton található.
Tömegközlekedéssel busszal vagy vonattal Balatonfüredig lehet eljutni, onnan busszal lehet Tihanyba érkezni. Ennek a busznak a megállója a hoteltől 100 m-re található.

Részletes leírás
A hotel főépületén kívül, közel a főbejárathoz fekszik egy új, modern, de a főépülethez jól illeszkedő wellness-részleg, ahol megtalálható egy kombinált szauna, mely infra-szaunaként és finn szaunaként is használható. Mellette masszázs-szoba és egy 6 személyes jakuzzi is található. Így a kültéri medence és napozóterasz kiegészítve ezzel a beltéri wellness részleggel biztosítja kedves vendégeinknek, hogy az időjárástól függetlenül mindig jól érezhessék magukat nálunk!

Az Adler étterem (Tihany) belső teremmel, növényekkel díszített terasszal, gazdag étlappal és kedvező árakkal, minden nap 8 és 22 óra között áll a vendégek rendelkezésére.
Az étlap kialakításánál nagy figyelmet szenteltünk a sokszínűségnek, azon mindenki talál magának valót. Kínálunk balatoni halakat, kiadós ételkülönlegességeket, de a vegetáriánus vendégek kedvében is szeretnénk járni, ezért többféle húsmentes fogást is tartunk. Gondolunk az ifjú hölgyekre is, akiknek könnyű ételekkel és salátakülönlegességekkel is kedveskedünk.
Félpanziós ellátásra is van lehetőség.
A kicsinyekre is figyelünk, még a legrosszabb étvágyú gyermek sem tud ellenállni a Harry Potter tálnak! A gyermekeknek kedvcsinálásként színezhető étlapot biztosítunk színes ceruzákkal.