szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

La Contessa Kastélyhotel****
 
Régió: Észak-Magyarország Elfogadóhely
Hely: Szilvásvárad
Elfogadóhely: Kastélyhotel ****
Telefon: +36/36/564-064
Weboldal: http://www.lacontessa.hu
E-mail: frontoffice@lacontessa.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
3348 Szilvásvárad, Park u. 6.

Környezet leírása
Szilvásvárad község Heves megyében található a Bükk lábánál.A településen található Szalajka-völgy a Bükki Nemzeti Park részét képezi.Az idelátogatók szabadon élvezhetik a csodás környezetet,a friss tiszta levegőt,az erdők csendjét,a patakok zúgását.Látnivalók:pisztrángos tavak,a Fátyol vízesés,a szabadtéri erdei múzeum,a vadaspark,kilátó,barlang,Lipicai Ménes.Programok:kalandpark,bobpálya,kerékpározás,lovaglás,síelés.

Megközelíthetőség
Szilvásvárad személygépkocsival egyszerűen megközelíthető, de közvetlen autóbuszjárattal is rendelkezik Budapest, Miskolc és Szeged irányából. Vonattal Eger, illetve Putnok felől közelíthető meg legegyszerűbben.Budapestről a 3-as úton, vagy az M3-as autópályán, majd a 25-ös, és a Szarvaskő–Szilvásvárad–Kazincbarcika úton haladva érhetjük el. A település távolsága Budapesttől az M3-as autópályán keresztül 164 km, a 3-as úton keresztül 156 km, Egertől 30 km.
GPS koordináták: 48°6'19.32"N20°23'32.36"E

Részletes leírás
La Contessa Kastélyhotel, több, mint kastély...
A Bükk lábánál,a közel 7 hektáros ősparkban fekvő neobarokk kastély felejthetetlen élményt nyújtó helyszín akár esküvők,nászút,akár családi pihenés céljából,de a környék adottságaira tekintettel az aktív és passzív kikapcsolódást kedvelők számára is kellemes környezetet biztosít.
A szálloda elegáns a'la carte étterme,az Erzsébet étterem,ötvözi a modern reformkonyha és a környékre jellemző,a magyaros ízek világát.További lehetőségeket kínál az angol pubok oldottabb hangulatát idéző,bokszos elrendezésű Cyrano Étterem és Drinkbár,valamint az időszakosan nyitva tartó Grill terasz.
A wellness részleg különleges,domboldali elhelyezkedésének és panoráma üvegfalainak köszönhetően egyedülálló élményt nyújt a megpihenni,kikapcsolódni vágyóknak.
A park területén található Szalajka Rendezvényközpont legmodernebb technikai felszereltségével kiváló helyszín mind üzleti tárgyalások,konferenciák,csapatépítő tréningek részére,mind pedig esküvők,fogadások megrendezésére. A 180 fő maximum befogadóképességű létesítmény Pallavicini terme igény szerint - hangszigetelt,mobil falakkal - három kisebb szekcióra osztható.A konferenciaterem mellett egy exkluzív kialakítású VIP terem is található.A kávészünetek és állófogadások megtartására a télikert,jó idő esetén a teraszok is használhatók.Az épület alsó szintjén bowling és squash pálya, La Contessa bár és beauty részleg várja a Vendégeket.