szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Hotel Vineyard Inn - Szőlőskert Étterem
 
Régió: Dél-Dunántúl Elfogadóhely
Hely: Nagykanizsa
Elfogadóhely: Hotel***, Étterem
Telefon: +36 93 516016
Weboldal: http://www.szoloskert.com
E-mail: hotel@szoloskert.com

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
Nagykanizsa, Kaposvári út 106.

Környezet leírása
Az M7-es autópályától és Nagykanizsa belvárosától is mindössze két perc távolságra lévő Hotel Szőlőskertben barátságos szobákkal és nagyszerű konyhával várjuk a kényelmes és nyugodt szállást kereső Vendégeket.

Megközelíthetőség
Könnyen megközelíthető szállodánk természetes környezetben, a nagykanizsai szőlőhegyek és a Csónakázó-tó közelében található. Az M7-es autópálya Nagykanizsa Kelet - Kaposvár lehajtójánál. Onnan a Kaposvár táblát vagy a hotel tábláit kell követni. Az autópályától 2km. Nagykanizsa centrum 2km.

Részletes leírás
Standard szobáink az emeleten helyezkednek el, színvilágukban és bútorzatukban a meleg színek dominálnak. Superior szobáink tágasabbak és a földszinti új hotel részen találhatóak. Ezekhez jól szeparált nagy terasz is tartozik. Ezek közül a legnagyobbak a Családi szobák, amik 2+2 főnek is kényelmes elhelyezést biztosítanak, de ezen felül is pótágyazhatóak. Mindegyik szobatípus rendelkezik fürdőszobával, légkondícionálással, minibárral és televízióval.
Reggelire saját készítésű mangalica specialitásokat, házi lekvárokat és dzsemeket valamint frissen készített tojás ételeket is kínálunk Vendégeinknek.
Szállodánkban és éttermünkben Üdülési Csekkel és hitelkártyával is fizethet! Nem fog csalódni ha a Hotel Szőlős kert szolgáltatásait választja! Garantáltan nyugodt pihenést és színvonalas kiszolgálást biztosítunk Vendégeinknek Nagykanizsán!